Zavřít reklamu

Sezóna velkých úniků informací okolo chystaných iPhonů začíná. Dnes v noci se totiž objevily fotografie schématu, která částečně poodhaluje nejen design, ale zároveň i potvrzuje jednu z největších novinek – trojitý fotoaparát. Na schéma se můžete podívat na prvních dvou snímcích v galerii pod tímto odstavcem. 

Na schématu, které je podle předních světových leakerů skutečně reálné, můžete vidět v levém horním rohu čtvercový modul se třemi otvory pro objektivy fotoaparátu a menším otvorem pro blesk. Schéma tak přesně koresponduje s rendery leakera OnLeakse ze začátku letošního roku, které měly zachycovat právě jeden z prototypů chystaných iPhonů 11. A jak se zdá, právě tento typ iPhonu nakonec dostal i zelenou. 

Bohužel se ze schématu nedá rozpoznat, zda se jedná o iPhone 11 či iPhone 11 Max. Spekuluje se však nad tím, že jak menší, tak i větší verze dorazí s takto řešeným fotoaparátem. Levnější iPhone XR 2 by se měl pak letos naopak pochlubit fotoaparátem duálním, díky čemuž bude schopen zachytit například o poznání lepší portrétové fotografie. 

Co se týče dalších novinek, od letošních iPhonů se očekává mírné zmenšení výřezu v displeji, obousměrné bezdrátové nabíjení a samozřejmě i prodloužení výdrže baterie či zvýšení výkonu. I letos by u něj měl Apple vsadit na Lightning konektor, který se ve světě těší stále velmi velké popularitě, a skleněná záda. Ta by se ale mohla pochlubit matnou povrchovou úpravou. Zda jsou tyto zprávy přesné či nikoliv ukážou však až příští týdny, kdy se dají očekávat další úniky. 

iphone-11

Dnes nejčtenější

.