Zavřít reklamu

Pokud jste příznivci Dark Modu a zároveň využíváte ke komunikaci se svým okolím WhatsApp, máme pro vás skvělou zprávu. Tmavý režim totiž do této aplikace zřejmě již brzy dorazí. Zmínky o něm se totiž objevují v kódech nové bety aplikace, která je nyní testována na Androidu. Jelikož je však prostředí iOS a Android verze aplikací velmi podobné a vývojáři ani jeden ze systémů před druhým neupřednostňují, je naprosto jasné, že se dá s příchodem Dark Modu počítat i na iOS. 

Beta testerům se nejenže podařily zmínky o Dark Modu v aplikaci nalézt, ale dokonce jej i dokázali zaktivovat. Díky screenshotům, které zveřejnil portál wabeta si tak můžeme udělat perfektní obrázek o tom, jak bude novinka na displejích našich telefonů vypadat. 

Jak můžete sami vidět, tmavý režim WhatsAppu sluší. Jeho objevitelé však upozorňují na to, že se v něm stále vyskytují chyby, které jeho ostrému vypuštění zatím brání. Jakmile se je ale vývojářům aplikace podaří odstranit, novinku mezi své uživatele uvolní. 

Kromě termínu uvolnění se nabízí i otázka na to, zda bude Dark Mode možné hned od jeho začátku zaktivovat pomocí přepínače v nastavení, nebo jej bude nutné spustit podobně jako Dark Mode na Messengeru – tedy například odesláním specifického znaku do chatu. Nechme se však překvapit. Jasno by mohlo být již zanedlouho. 

WhatsApp

Dnes nejčtenější

.