Zavřít reklamu

Když do aplikace Twitter na iOS dorazil Dark Mode, respektive noční režim, mnozí uživatelé neskrývali nadšení. Tmavé barvy totiž Twitteru zkrátka sluší a z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že si na ně člověk zvykne setsakramentsky rychle. Zdánlivě dokonalé vylepšení má však jednu slabinu – neplní zcela ideálně to, co by od něj uživatelé s OLED displeji očekávali. To se ale brzy změní.

Pokud chcete na smartphonu s OLED displejem ušetřit baterii, je jednou z nejsnadnějších vychytávek používání černého pozadí. OLED panely totiž nespotřebovávají na zobrazování černé žádnou energii, což se kladně podepisuje právě na výdrži baterie. Dark Mode na Twitteru však až tak moc “dark” není, což není pro baterie dobré. Nicméně podle příspěvků vedoucích pracovníků Twitteru na sociálních sítích již pracuje společnost na zcela novém Dark Modu, který Twitter přebarví do ještě temnějších barev. 

Tmavě modrá barva Twitteru prostě sluší. Černý kabátek by mu však mohl sedět ještě o něco lépe: 

V tuto chvíli není jasné, kdy přesně bychom se mohli vydání plnohodnotného Dark Modu na Twitteru dočkat. Podle dostupných informací se však již novinka pomalu testuje mezi vybranými uživateli a dolaďují se u ní poslední detaily. Její vydání by tak nemuselo být příliš daleko. 

Twitter logo

Dnes nejčtenější

.