Zavřít reklamu

Milujete Apple a chcete, abyste vše, co se kolem něj “šustne”, měli jako na dlani a věděli to mezi prvními? Pak máte už nyní napůl vyhráno tím, že čtete právě Letem světem Applem, na kterém vás dennodenně zásobujeme řadou článků s jablečnou tématikou. V jejich záplavě se však může čas od času stát, že některý z nich přesto přehlédnete, což je ale pro fanouška s pravým jablečným srdcem nepřípustné. Naštěstí ale existuje jednoduché řešení, jak vědět o veškerých článcích, které na Letem světem Applem a to ihned po jejich vydání. 

Skvělý přehled o všech vydaných článcích na Letem světem Applem můžete mít díky notifikacím, které vás na jejich vydání ihned poté, co se na webu objeví, upozorní. Mnozí z vás možná již notifikace na našem webu při první návštěvě povolili a informovaní tak jsou nyní perfektně. Pokud jste však notifikace nepovolili, můžete to velmi snadno napravit v nastavení svého prohlížeče. 

V případě Safari na Macu stačí navštívit v horní liště položku Safari, kde přejdete do sekce Předvolby. V té poté zvolíte Webové stránky a v seznamu, který se vám v této sekci ukáže, vyhledáte Letem světem Applem, u kterého vyberete možnost Povolit, čímž odblokujete naše notifikace. 

Velmi jednoduše se k povolení notifikací prokoušete i ve Chromu a to jak na macOS, tak i na Windows. Stačí přejít do jeho Nastavení, v tom dále rozbalit Rozšířená nastavení a zvolit položku Nastavení obsahu. Zde už jen stačí v sekci Oznámení povolil notifikace pro Letem světem Applem a máte vyhráno. Není to tedy rozhodně nic složité. Obavy nemusíte mít ani u jiných webových prohlížečů. I v těch totiž můžete samozřejmě notifikace dodatečně povolit a to zpravidla právě přes jejich nastavení. 

Příjem notifikací by si ale měli raději zkontrolovat i ti, kteří se k němu v minulosti již přihlásili, ale mají nyní pocit, že jich od nás dostávají méně. V rámci technických úprav webu jsme totiž databázi příjemců promazali, abychom z ní odstranili “mrtvé duše”, které notifikace nezajímají. Právě tento krok však mohl příjem notifikací některých odběratelů mírně narušit. Stačí ale pouze to, aby se od odběru odhlásili a znovu přihlásili a vše bude opět fungovat bez problému. 

Pokud tedy chcete mít veškeré novinky o Applu skutečně z první ruky, notifikace by vám měly v tomto směru velmi pomoci. A kdyby vám náhodou “nesedly”, můžete je stejně jednoduše deaktivovat třeba podle tohoto návodu. 

LsA

Dnes nejčtenější

.