Zavřít reklamu

Jak na iPhonu umlčet notifikace na zprávy od vybrané osoby? Už vás zahlcují zprávy od někoho, kvůli komu nechcete neustále kontrolovat telefon? Naštěstí mají iPhony integrovanou funkci, pomocí které můžete ztlumit notifikace pro vybrané kontakty. A co je nejlepší? Kontakt nebude mít ani tušení, že jste ho ztlumili, a vy se zbavíte chaosu v Oznamovacím centru.

Všichni to známe – někdy dostáváme zprávy od kontaktů, které nás zrovna nenaplňují radostí a jejich notifikace nás spíše ruší než baví. Naštěstí iPhony nabízí šikovnou funkci, která vám s tím pomůže. Naučíme vás, jak ztlumit notifikace zpráv pro vybrané kontakty, aniž byste je museli blokovat.

Jak na iPhonu umlčet notifikace na zprávy od vybrané osoby

Ztlumení notifikací zpráv na iPhonu je jednoduchý proces, který vám pomůže zbavit se otravných upozornění a udržet si kontrolu nad tím, co vidíte v Oznamovacím centru.

  • Spusťte nativní Zprávy.
  • Klepněte na konverzaci s kontaktem, jehož notifikace chcete ztlumit.
  • Klepněte na ikonu kontaktu v horní části obrazovky.
  • Zapněte přepínač vedle položky Skrýt upozornění. Zobrazí se vám ikona zvonku s přeškrtnutím, která značí, že kontakt je ztlumený. Můžete také v přehledu zpráv přejet prstem vlevo po kontaktu, jehož notifikace chcete ztlumit, a klepnout na ikonku zvonku.

Funkce skrytí notifikací v nativní aplikaci Zprávy je skvělým způsobem, jak se zbavit nepříjemných notifikací zpráv, aniž byste museli blokovat kontakt úplně. Jednoduše ztlumte notifikace pro konkrétní kontakt, ať už pomocí přepínače, nebo rychlým přejetím prstem a klepnutím na ikonu zvonku. Pokud ale potřebujete ztlumit vše najednou, přepněte iPhone do režimu Soustředění nebo Nerušit.

Dnes nejčtenější

.