Zavřít reklamu

Tesla v čele s Elonem Muskem je aktuálně na koni. Výroba vozů se jí daří, prodeje zrovna tak a přípravy příchodu Modelu 3 do Evropy též míří zdárně do finiše. Vizionář Musk však ještě rozhodně nemá dost. Jeho společnost totiž začala před pár dny na Amazonu prodávat vlastní licencované výrobky.

Milovníci Applu jistě ocení výrobky právě pro jejich jablečná zařízení. Konkrétně jsou pro ně připraveny elegantní zdobené kryty pro iPhone 8, iPhone 8 Plus a iPhone X/XS. Dostupné jsou celkem dvě varianty – jedna pokrývající pouze zadní část telefonu a druhá uzavíratelná i přes displej, obě pak v černé barvě. Překvapivě však zatím nejsou dostupné pro nejnovější iPhone XS Max a XR.

Krom obligátního „designed by Tesla“ se z popisku krytu můžeme dozvědět i to, že je společnost vyrábí ze satinové koženky, takže by mohly být v ruce velmi příjemné. Známe však ceny, které jsou stanoveny podle typu na 35, respektive 45 dolarů, tedy na relativně příjemnou částku.

Kryty pro iPhony však Tesla ani zdaleka nekončí. Můžete si například udělat radost modelem některého z modelů Tesly v měřítku 1:18 za 250 dolarů. Případně jsou v nabídce ještě dva druhy černé mikiny s nápisem Tesla za 70, respektive 75 dolarů. V nabídce je pak už jen šedá a černá kšiltovka s cenovkou 25 dolarů a hrneček za stejnou cenu.

Pokud jste tedy i vy fanoušky Tesly, můžete si klidně některým z výše uvedených předmětů udělat radost. Tak velkou, jakou by vyčarovala zaparkovaná Tesla před vašim domem, sice hrnek, mikina nebo kryt asi nevyčaruje, přesto však určitě potěší.

tesla amazon fb

Dnes nejčtenější

.