Zavřít reklamu

Čeští majitelé elektromobilů z dílny Muskovy Tesly mohou jásat. Americká společnost totiž velmi brzy otevře v České republice první oficiální servisní místo. Místo k našim zahraničním sousedům tak bude stačit zajet do Vysočan v Praze.

Expanze a rozšiřování svého působení v Evropě jistě souvisí s blížícím se začátkem prodeje automobilu Model 3 na tamním trhu. Oficiálního servisu bychom se u nás měli dočkat nejpozději v průběhu března. Tesla samozřejmě plánuje jeho otevření už delší dobu a ještě před koncem roku hledala zaměstnance v České republice.Tesla již připravila a předělala několik garáží, které si pronajala ve Vysočanech poblíž showroomu Advatage Cars, na oficiální servis. Dosud byly nejbližší servisy ve Vídní či rakouském Linci a německých městech Norimberk a Mnichov. Zbývá pouze obsadit pět zbývajících pracovních pozic, které společnost Elona Muska na svých webových stránkách nabízí. Bohužel kromě servisu zde zatím nemůžeme očekávat další aktivitu Tesly. Nedočkáme se bohužel ani showroomu, který by rozhodně potěšil.

Mrkněte, jak model 3 od Tesly vypadá: 

Aktuálně se odhaduje počet vozidel Tesla v Česku na několik set kusů. S příchodem Modelu 3 do Evropy se ale očekává výrazné navýšení tohoto počtu. V některých zemích už je spuštěna možnost objednávek vozu, další země se mají dočkat v nejbližších měsících. Pokud však čekat nechcete, u našich sousedů – Německu a Rakousku – již můžete objednávat nyní.

Tesla logo

Dnes nejčtenější

.