Zavřít reklamu

Pokud si vedete o svém instagramovém profilu podrobný přehled, tak i s největší pravděpodobností sledujete své sledující. Většinou se sledováním sledujících setkáváme u firemních profilů, každopádně jsou sledující důležití i pro influencery, kteří svůj Instagram mnohdy staví na vydělávání peněz. K podrobnějším přehledům vám může pomoci přímo firemní profil na Instagramu. Firemní profil vám však neřekne, kdo přesně vás přestal sledovat. Abyste mohli zjistit, koho konkrétně vaše příspěvky přestaly bavit, je nutné sáhnout po aplikaci třetí strany. Pojďme se tedy podívat na to, jak si hlídat, kdo konkrétně váš profil přestal sledovat.

Kdo mě přestal sledovat?

Jak už jsem psal v úvodu, tak ke hlídání si toho, kdo vás přestal sledovat, je třeba aplikace třetí strany. Takových aplikací je na App Storu fůra, každopádně některé z nich nefungují správně a nebo jsou placené. Osobně se mi zalíbila aplikace Followers Track for Instagram, kterou můžete stáhnout pomocí tohoto odkazu. Při prvním spuštění je samozřejmě nutné, abyste se přihlásili k vašemu instagramovému profilu. Po přihlášení už se rázem ocitnete přímo v aplikaci. V aplikaci si můžete jednoduše zobrazit přehled o vašich sledujících a o tom, koho sledujte. Samozřejmě však nesmí chybět záložka „Have Unfollowed You“, kde se nachází profily, které vás přestaly sledovat. Mimo to si v aplikaci můžete zobrazit například profily, které sledujete vy, ale ony nesledují vás a v plné verzi si také můžete zobrazit, kdo si vás blokuje, kde došlo ke smazání vašeho komentáře apod. Plná verze této aplikace vás vyjde na 49 korun.

V sekci Have Unfollowed You se každopádně budou nacházet lidé, kteří vás přestali sledovat až po nainstalování aplikace. Všechny aplikace, které hlídají sledující, totiž fungují na takové bázi, že naskenují vaše followery, a poté po každém zapnutí aplikace kontrolují, jestli se náhodou seznam nezměnil. Pokud se změnil, tak aplikace vyhodnotí, že vás někdo přestal sledovat a dá vám konkrétně vědět, kdo. Rozhodně je tato možnost lepší, než každý den vlastnoručně kontrolovat své sledující a dumat nad tím, kdo vás tak mohl přestat sledovat. V této aplikaci je to zobrazeno naprosto jasně.

instagram_followers_fb

Dnes nejčtenější

.