Zavřít reklamu

Stejně tak, jako můžete darovat například hru na Steamu a nebo předplatné Apple Music, tak stejně jednoduše můžete darovat předplatné aplikace Spotify v podobě Spotify Premium. Spotify je momentálně nejpopulárnější aplikací na streamování hudby na světě, a tak si osobně myslím, že darováním předplatného Spotify Premium rozhodně nešlápnete vedle. Postup je to velice jednoduchý, zdržme se tedy úvodních formalit a vrhněme se na to.

Jak darovat předplatné Spotify Premium

Přejdeme na oficiální stránku Spotify – můžeme tak učinit pomocí tohoto odkazu. Poté sjedeme úplně dolů a v záhlaví stránky klikneme na záložku Dárek. Pokud ještě nejsme přihlášeni, tak se přihlásíme a zvolíme si ze čtyř možností předplatného, které nám Spotify nabízí – tzn. 1 měsíc, 3 měsíce, 6 měsíců a nebo 12 měsíců. Poté zvolíme design dárkového poukazu a na samotném konci stránky vyplníme podrobnosti o objednávce. V podrobnostech samozřejmě můžete napsat i osobní zprávu. Do políčka Vyberte datum doručení je nutno vepsat datum ve formátu YYYY-MM-DD (v případě Vánoc tedy bude datum následující: 2018-12-24). Jakmile máme vše vyplněno, tak klikneme na tlačítko Pokračovat. Nyní už pouze stačí vyplnit platební údaje a kliknout na tlačítko Kup dárkovou kartu Premium.

Na závěr si vás dovolím upozornit na několik věcí, které byste měli vědět. Samotný poukaz Spotify Premium je možné uplatnit 12 měsíců od zakoupení. Zároveň je nutné, abyste dárkový poukaz aktivovali ve stejné zemi, pro kterou jste poukaz nakoupili – pokud tedy koupíte poukaz na Českých stránkách, tak jej může obdarovaný využít pouze v Česku. Nezapomeňte tedy v záhlaví stránky zvolit, pro kterou zemi chcete předplatné zakoupit. A jak už to většinou bývá, tak poukaz není možné jakkoliv kombinovat s jinými slevami (například zvýhodněné rodinné Spotify Premium, apod.).

spotify_premium_darek_Fb

Dnes nejčtenější

.