Zavřít reklamu

Je tomu jen pár týdnů, co se podařily nalézt v kódech bety watchOS 5.1.2 vývojáři Guilherme Rambovi zmínky o chystaných krytech Smart Battery Case pro letošní iPhony, které se díky nim dostanou na daleko lepší výdrž baterie. Tento objev sice vyvolal mezi uživateli poměrně velké nadšení, nicméně krom další nedávno zveřejněné fotky krytu je v posledních několika dnech v tomto ohledu jen ticho po pěšině. To by se ale mohlo již brzy změnil. 

Portálu Appleosophy se podařil získat dokument, který Apple rozšiřuje v těchto dnech mezi autorizované prodejce. Ten pojednává právě o krytech a krom klasických silikonových a kožených jsou v něm vyobrazeny i dva speciální kryty pro XS a XS Max, které mají dle všeho v zádech implementovaný přídavný akumulátor. Oba kryty si můžete prohlédnout v galerii pod tímto odstavcem. Kvalita snímků je však bohužel vzhledem k velikosti dokumentu bídná. 

Krom toho, že dokument potvrzuje příchod krytu jak pro 5,8”, tak i pro 6,5” model, prozrazuje i materiál, ze kterého budou kryty vyrobeny. Tím by měla být tentokrát kůže, což je vzhledem k tomu, že předchozí Smart Battery Case byly vyrobeny ze silikonu, poměrně zajímavé. Co se týče barev, kryt bude alespoň dle dokumentu zprvu dostupný pouze v černé. Vzhledem k tomu, že předchozí verze hrály více barvami se však dá příchod dalších barevných variant očekávat i zde. 

Dokument poodhaluje i zamýšlený termín uvolnění novinky. Na samotném konci stránky je totiž nápis “fall 2018”, tedy letošní podzim. Do jeho konce však zbývá už jen několik málo dní, takže je možné, že Apple nakonec svůj úmysl přehodnotil a kryt začne prodávat až na začátku příštího roku.

A co vy? Ocenili byste příchod tohoto produktu, nebo vám přijde zbytečný? A pokud ano, jak vysokou cenu byste za něj byli ochotní zaplatit? Dejte nám vědět do komentářů. 

iphone-x-smart-battery-case-rambo1

Dnes nejčtenější

.