Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud si stále lámete hlavu nad tím, jakým dárkem obdarovat svého blízkého, rádi vám pomůžeme. Připravili jsme pro vás ve spolupráci s eshopem iPhoneDoplnky.cz (.eu) tipy na vánoční dárky, které potěší nejen majitelů Apple nadšenců.

1. Externí baterie

Externí baterií prostě nemůžete nic pokazit. U každého určitě několikrát nastala ta chvíle, kdy by se mu tento doplněk sešel. Vybití mobilu se stane často v té nejnevhodnější chvíli a tehdy je externí baterie ten pravý zachránce. Baterie si můžete vybrat malé kompaktní, které se vejdou i do kapsy, nebo větší a výkonnější.

ext-baterie

Při výběru si všímejte zejména kapacitu baterie, která se udává v jednotkách mAh. Pro plnohodnotné nabití například nejnovějšího iPhone Xs je zapotřebí přibližně 2500-2700 mAh. Další důležitá fakta, které stojí za všimnutí jsou, či baterie obsahuje Lightning konektor (většinou jsou dražší) nebo zda dokáže nabíjet více zařízení najednou (více portů pro nabíjení).

Velmi oblíbený produkt pro dámy je externí baterie ve tvaru rtěnky Richmond & Finch:

battery-rich

2. S odolným obalem zachráníte iPhone

Pokud si někdo koupí drahé zařízení jako iPhone, základem je samozřejmě koupě vhodného obalu. Pokud je váš známý dobrodruh, sportovec, pracuje v těžkých podmínkách, určitě ho potěší velmi odolný obal, který může jeho iPhone mnoho-krát zachránit. Připravili jsme pro vás speciální seznam odolných obalů, do kterého jsme zařadili obaly chránící iPhone i proti větším pádům na tvrdý povrch a mnohé z nich splňují i přísný vojenský standard MIL-STD-810 (představuje soubor náročných testů zaměřených na odolnost obalu). Doporučujeme zejména kryty UAG ze speciálního kompozitního materiálu.

odolne-x

3. Šikovné klíčenky CulCharge

Jedná se o nejmenší nabíjecí kabel (1.) a nejmenší externí nabíječku (2.) na trhu. Navíc jsou tyto produkty hned přizpůsobené jako přívěsek na klíče. U produktu CulCharge externí nabíječka 3v1 se jedná io opravdu velmi pěkné balení produktu (3.)

culcharge

4. Luxusní obaly Richmond & Finch pro vaše drahé polovičky

Prémiové stylové kryty pro dámy, které na telefonu působí velmi luxusně a navíc poskytují dostatečnou ochranu zařízení. S obalem Richmond & Finch se odlišíte od ostatních. Namísto řečí jsme vám raději přichystali více obrázků z tohoto nádherného produktu:

rich1
rich2

5. Fitness náramek s dotykovým displejem potěší každého sportovce

Tento doplněk využije každý sportovec. Kromě času dokáže zobrazovat i následující infomrácie: identifikace volajícího, zobrazování notifikací, krokoměr, monitoring kalorií, upozornění na čas cvičení, informace o vzdálenosti, funkce nalezení telefonu, ovládání fotoaparátu, monitoring fází spánku a probuzení. Baterie vydrží 5 až 7 dní a náramek je odolný vůči dešti i potu. V balení najdete až 2 náramky v barvě černá – fialová.

easyfit

6. Ostatní doplňky

Stále jste nenašli nic vhodné pro svou blízkou osobu pod stromeček? Na našem eshopu naleznete ještě mnoho jiných doplňků a vychytávek. Viz například sekci „Zábava a vychytávky“, kde můžete najít další dárkové produkty jako příslušenství pro fotografy, hračky, zábavky, bezdrátové nabíječky nebo např. užitečné zimní dotykové rukavice.

vychytavky

Nepřehlédněte ani sekci s různými držáky pro smartphone jako např. držáky do auta, které mohou být umisťovány na čelní sklo, palubovku nebo do ventilace, případně držáky na pracovní stůl, držáky na kolo a podobně.

drziaky

7. Dárkový poukaz

Pokud jste se ani dosud nerozhodli pro ten správný dárek, nebo se vám ani nechce lámat hlavu nad vhodným dárkem, máme pro vás záchranu. Dárek, kterým nic nezkazíte a dáte svému blízkému volnost při výběru toho správného doplňku, je právě náš nový dárkový poukaz. Můžete si vybrat hodnotu poukazu 800 Kč, 1500 Kč nebo 3000 Kč (30€, 50 € alebo 100 €). Poukaz vám vytlačíme, zalaminátujeme a odešleme na vaši adresu. Pokud řešíte dárky již v opravdu šibeničním termínu, poukaz vám odešleme ještě ve stejný den na email, abyste si ho mohli vytisknout sami.

darkovy (1)
titulka2

Dnes nejčtenější

.