Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud jste se konečně rozhodli, že si pořídíte chytrý telefon od Apple, určitě se rovnou zamyslete také nad koupí obalu. Jablíčkové telefony sice vypadají velmi elegantně a řada lidí je nerada schovává pod kryt, ale sklo na mobilu se velmi rádo rozbíjí. Není výjimkou, že vám vypadne z ruky, nebo ho vaše dítě upustí na zem. A hned je tragédie v podobě rozbitého skla na světě.

Vzhledem k tomu, že i starší modely jsou stále podstatnou investicí, obal na iPhone vás může ochránit před zbytečnými výdaji za výměnu skla. Jaký kryt si ale vybrat?

1

Elegantní obal

Řada lidí má v oblibě knížkový obal, který se otevírá jako kniha. Díky němu je mobil chráněný zepředu i zezadu. Kromě toho tento typ obalu vypadá elegantně díky koženému nebo koženkovému provedení. Někdo může mít ale s tímto obalem problém při telefonování, protože se otevřený hůře drží v ruce.

Vhodný je pro všechny, kteří nosí mobil například v kabelce nebo v batohu. Některé knížkové obaly mají ještě kapsičky na doklady. Koupit se dá také personalizovaná forma tohoto obalu. U některých prodejců si totiž můžete nechat potisknout vybraný obal oblíbenou fotkou, obrázkem nebo jiným vlastním motiv. Takovýto obal tak může sloužit jako vhodný dárek k Vánocům.

Chytrý obal se stojánkem

Skvělým vánočním dárkem může být i lehký nenápadný obal, který kryje rohy a zadní stranu mobilu, ale který má na zadní straně nenápadnou výklopnou kovovou opěrku. Díky stojánku můžete mobil postavit na výšku i na šířku a vesele telefonovat, sledovat videa nebo si číst, aniž byste museli smartfon držet v ruce. Vhodný je pro lidi, kteří si rádi čtou, například i při jídle.

Praktický obal

Těžké to mají rodiče malých dětí. Pokud si koupí dražší telefon, musí si hned zajistit jeho ochranu v podobě obalu, aby byl chráněn před nenechavými dětskými ručičkami. Děti mají telefon svého rodiče často v ruce, a tak není výjimkou, že jim spadne na zem nebo po něm rozmažou nějaké jídlo či ho ponoří do vody.

2

Zdroj: etuo.cz

Rodič je aktivní tvor, a tak potřebuje mít mobil nejen chráněný, ale také stále připravený po ruce. Nejlepší ochranou mobilu se tak pro ně ukazuje obyčejný silikonový obal, který chrání rohy a zadní část mobilu. Na přední sklo je vhodné nalepit ochrannou fólii nebo tvrzené sklo. Přední sklo je tak chráněno proti poškrábání.

3

Zdroj: etuo.cz

case fb

Dnes nejčtenější

.