Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

yCal

yCal je velmi zajímavě vypadající kalendář na váš Mac. Unikátní je především možnost zobrazení všech měsíců daného roku ve sloupcích a potěší také možnost dark módu. Problém nebudete mít ani se synchronizací s vašimi dalšími kalendáři.

[appbox appstore id597138751 oldprice=“449 Kč“]

Photo Editor Movavi

Vývojáři Photo Editor Movavi vystihují především funkci odstranění objektů z fotografie, zlepšení celkové kvality snímku a jednoduchost celkového ovládání. Kromě klasických funkcí je pro vás připraveno velké množství filtrů a efektů.

[appbox appstore id910837444 oldprice=“449 Kč“]

Steam

Goat Simulator

Simulátorů je na trhu obrovské množství, ale tento je zcela unikátní. Ujmete se totiž role kozy a s ní můžete dělat téměř cokoliv. Ničíte věci, skáčete na trampolíně, přichytáváte se jazykem za jakýkoliv objekt a mnoho dalších opravdu nevšedních věcí. Pokud chcete opravdu bláznivou hru, není nad čím váhat.

[appbox steam simple 265930 oldprice=“8.19 €“]

VERSUS SQUAD

Pusťte se do bojů proti tisícům zombíků v této rychlé akční střílečce. Hru vidíte z top down pohledu a užijete si ji buď v singlu, nebo online kooperaci až se čtyřmi dalšími hráči. Případně titul nabízí i kooperaci na jednom zařízení. Během hraní si vylepšujete svého vojáka, stavíte a bráníte svou základnu a snažíte se o co nejlepší skóre.

[appbox steam simple 471330 oldprice=“7.99 €“]

Supaplex HARD

Supaplex vás přenese o mnoho let zpět. Jedná se totiž o předělávku známé hry ještě z dob operačního systému MS-DOS, ve které se s červenou koulí snažíme „sníst“ všechny obvody a je potřeba si dávat pozor na různé objekty, které na vás nesmí spadnout. Jde o mix logické hry a titulu s nutností rychlých reflexů.

[appbox steam simple 894570 oldprice=“8.19 €“]

StarDrive 2

Sci-fi strategie StarDrive 2 nabízí mix tahové hratelnosti s real-time souboji ve vesmíru. Budete se starat o vlastní vesmírnou říši, ve které potkáte až 9 různých mimozemských ras, piráty a odkryjete mnoho záhad.

[appbox steam simple 252450 oldprice=“27.99 €“]

Comedy Night

Comedy Night z vás udělá stand up komika. Budete stát před publikem a snažit se jednoduše být vtipní. Ostatní hráči na vás budou pomocí publika reagovat a záleží tak pouze na vás, zda uspějete se svými vtipy. Případně můžete vstoupit do hudební místnosti a předvést pěvecké vystoupení. Jedná se o ideální hru na domácí párty.

[appbox steam simple 665360 oldprice=“4.99 €“]

macbook_air_2018_fb

Dnes nejčtenější

.