Zavřít reklamu

Snail Trek – Chapter 1: Intershellar

Intershellar je první ze série „dvacetiminutových dobrodružství“, ve kterých se ujmete role posádky šneků na cestě do nového domovského světa. Dorazíte na planetu pokrytou salátem (nebo v to alespoň doufáte). Něco je však v nepořádku. Vaše loď byla poškozena a je možné, že se vám vůbec nepodaří přistát. Mezitím váš domovský svět umírá a celá vaše civilizace čeká na vaši zprávu o této nové planetě. Je to opravdu salátový ráj?

Lazer Cops

Lazer Cops je retro hra inspirovaná 80. léty. Užijte si divoké policejní dobrodružství, při kterém ale řádně procvičíte i své mozkové závity. Nejlepší způsob, jak zničit nepřátele, je omotat kolem nich svůj LAZER TETHER a pak sledovat, jak se rozletí na kousky. Špatnou zprávou je, že tento tether vás zároveň připoutá k ostatním hráčům. A pokud jeden z vás zemře, zemřete VŠICHNI. Raději spolupracujte.

Tori

Máte spíše chuť na roztomilou oddechovku? Zkuste Tori. Proleťte se mystickou krajinou plnou tajemných duchů a seznamte se s řadou motivů, vycházejících z japonské kultury. Objevte příběh jednotlivých ostrovů tím, že je oživíte. Poslouchejte, jak zvuky světa reagují na způsob vašeho průzkumu.

Wordabeasts

Pokud hledáte hru, kterou byste si mohli zahrát s přáteli, můžete vyzkoušet Wordabeasts. Wordabeasts je party hra pro 3-8 hráčů, ve které si procvičíte pohotové reakce a jazykové schopnosti. Hráči dostanou na svá mobilní zařízení slova, vymyslí jedno společné slovo pro nápovědu, které je všechna spojí dohromady, a za uhodnutí slov ostatních hráčů získají body.

BLEAK: Welcome to Glimmer

BLEAK: Welcome to Glimmer je fantastická 2D akční plošinovka s mimořádně vysokou obtížností a rozsáhlým originálním soundtrackem. Více než 20 úrovní. Několik hratelných postav. Bohatý příběh. BLEAK: Welcome to Glimmer je prvním dějstvím nadčasového příběhu o ztrátě a vykoupení.

Témata: , , , , , , , , ,

Dnes nejčtenější

.