Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Na trh nově přichází iPhone XR. Kromě hliníkového rámu bude mít stejně jako iPhone XS, nebo XS MAX skleněná záda a zaoblený displej. Přestože se bude jednat o „levnější“ iPhone, jeho základní verze se bude prodávat za cenu přes 22 tisíc korun. Nesmíme tedy zapomínat na ochranné prvky, které ochrání iPhone před poškozením. Tvrzené sklo na iPhone XRprůhledným gumový kryt spolu ideálně ladí.

Klasické nebo 3D Tvrzené sklo na iPhone XR?

iPhone XR disponuje po vzoru iPhonu X, XS a XS MAX „bezrámečkový“ displej u kterého bychom jenom těžko hledali domovské tlačítko homebutton. Přestože nebude disponovat OLED displeje, ale „pouze“ Liquid Retina, riziko poškození 6,1“ velkého displeje je opravdu vysoké. Ideální je tedy použít Tvrzené sklo pro iPhone XR. Rozdíl je pouze v tom, zdali použít klasické Tvrzené sklo, nebo 3D Tvrzené sklo.

Klasické Tvrzené sklo na iPhone XR

Klasické Tvrzené sklo pokrývá rovnou část displeje. Je kompatibilní se všemi ochrannými kryty, je pouze 0,26mm tenké a dosahuje odolnosti 9H. Nechybí ani oleophobická vrstva na jeho povrchu. V klasickém Tvrzeném skle je pouze jeden malý výřez na sluchátko. Podle sluchátka můžete při aplikaci Tvrzené sklo vycentrovat a následně velice snadno nalepit.

Klasické Tvrzené sklo pro iPhone XR můžete zakoupit již od 159 korun!

3D Tvrzené sklo na iPhone XR PREMIUM

3D Tvrzené sklo na iPhone XR PREMIUM je tím nejodolnějším ochranným sklem, které můžete najít. Pokrývá kompletně celý povrch iPhonu. Zasahuje i do jeho zaoblených částí. Díky vylepšenému zpracování se pod 3D Tvrzené sklo nedostává žádný prach a nedochází tak k zanášení proximity senzoru, FaceID a přední kamery. Díky 0,3mm tenkému zpracování žádným způsobem nesnižuje citlivost doteku. Po nalepení skla na displej skoro ani nepoznáte, že je na iPhonu nalepená ochranná vrstva, vypadá totiž totožně jako displej samotný. Velkou výhodou je také kompatibilita s průhledným gumovým krytem na iPhone XR.

3D Tvrzené sklo pro iPhone XR můžete zakoupit již od 479 korun!

Bonus pro čtenáře na závěr!

Všechna Tvrzená skla na iPhone můžete zakoupit na kamenné prodejně, nebo online s 20% slevou. Stačí zadat slevový kód: LSA v prvním kroku nákupního košíku. Pokud zvolíte osobní převzetí, Tvrzené sklo Vám bude přímo na prodejně zdarma nalepeno! Nepodceňte ochranu nového iPhonu XR a vybavte ho pořádným Tvrzeným sklem a ochranným krytem! Kamenná prodejna se nachází kousek od stanice Metra B – Anděl. Parkování je možné hned u prodejny!

iPhone Servis Praha Tvrzenýsklo
Jak se na prodejnu Tvrzenýsklo.cz dostat a kde snadno zaparkovat?

Tvrzene sklo na iPhone XR

Dnes nejčtenější

.