Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Tvrzená skla se již stala nedílným ochranným prvkem našich iPhonů. Díky své snadné instalaci, kterou zvládne opravdu každý z pohodlí domova a vysoké odolnosti, se tvrzená skla stala opravdu nezbytností, bez které si svůj iPhone již nedovedu představit. Kdo by také chtěl riskovat poškození displeje telefonu, jehož oprava se v případě iPhonu 7 Plus může šplhat až k 8 000 korun, když klasické průhledné sklo mohu nakoupit za dvě stovky.

1) Kamenná prodejna, Doprava po Praze do 12 hodin, Zásilkovna

Prvním důvodem je jednoznačně možnost osobního vyzvednutí ZDARMA na kamenné prodejně, která se nachází na adrese: Jaromírova 34, Praha 2, 128 00, přímo na zastávce tramvaje Svatoplukova. Pokud se rozhodnete naši kamennou prodejnu navštívit, všechny produkty máme reálně skladem, takže nepostačí-li vám při rozhodování obrázky na e-shopu, můžete zajít na prodejnu a nechat si poradit, které sklo je pro vás to nejvhodnější. V případě zájmu je také možné tvrzené sklo ihned na místě opět ZDARMA nainstalovat na váš iPhone. Pokud se nestíháte zastavit z pracovní, rodinných či jiných důvodů na prodejně, můžete využít hned tři druhy způsoby doručení! Pro pražáky máme akční dopravu Kurýrem po Praze do 12 hodin od objednání na jakoukoliv adresu po Praze. Pro mimo pražské je zde zaslání objednávky doporučeně pomocí České Pošty. Posledním způsobem dopravy je doručení po celé České, ale i Slovenské republice skrz Zásilkovnu. Většinu balíků odesíláme do 24 hodin od vytvoření objednávky.

2) Platba kartou, Hotově, Převodem na účet či na dobírku

Od 1.3.2017 se maloobchodního prodeje týká elektronická evidence tržeb, rozhodovali jsme se, zdali neponechat na e-shopu pouze platbu převodem či na dobírku. Nakonec jsme se rozhodli na EET přistoupit a ponechat vám možnost všech způsobů platby. Zaplatit tedy můžete pohodlně platební kartou a výslednou fakturu dostanete se všemi náležitostmi, které EET obnáší. Přímo na prodejně je platit pouze hotově, na zavedení terminálu teprve pracujeme. Pokud se rozhodnete využít České pošty či Zásilkovny, můžete vše zaplatit předem, případně nechat si objednávku poslat na dobírku. – Pro Slovenskou republiku: Platba probíhá v eurech.

hodinkyamobil

3) Široký sortiment, originální příslušenství

Tvrzená skla na iPhone? To není jediné co prodáváme! V naší nabídce naleznete tvrzená skla na iPhone, iPad, Apple Watch, ale také tvrzená skla pro mobilní telefony značek Sony, Lenovo, Huawei, Xiomi, Samsung, LG, HTC. Pokud byste si nevybrali z nabídky těchto tvrzených skel, je zde pro vás přípravena speciální sekce s univrzálními velikostmi, ze které si vybíráte tvrzené sklo pro váš telefon dle úhlopříčky displeje. Velice oblíbená mezi živnostníky a podnikateli se nyní stala univerzální tvrzená skla sedmi a desetipalcových velikostí, kteří tato skla lepí na své tablety k pokladnám, které museli k 1.3.2017 obstarat pro své provozovny. V případě, že nejste fanda tvrzených skel, můžete si vybrat také ze širokého sortimentu ochranných fólií. Hromadili se nám dotazy, zdali neprodáváme také nabíjecí kabely. Rozhodli jsme se tedy naskladnit originální certifikované příslušenství pro Vaše iPhony a iPady! V sekci příslušenství naleznete nabíjecí kabely, adaptéry, EarPods sluchátka a další.

Příslušenství

4) Průhledné obaly a Powerbanky

S otevřením nové prodejny jsme se museli trochu rozrůst a tak jsme rozšířili naší nabídku o kvalitní, značkové powerbanky od společnosti Choice, které udávají kapacitu 10400mAh, po našem reálném testování jsme se dostali na číslo nepatrně menší, ovšem náš iPhone dokázala powerbanky nabít šestkrát, což považujeme za velice slušný výsledek. Ideálním parťákem k tvrzenému sklu je ochranný obal, jenže není škoda zakrýt tu precizní designerskou práci, kterou si s iPhonem Apple při jeho výrobě dal? My myslíme že ano! Proto nabízíme gumové, pevné, ohebné a především průhledné ochranné obaly, nejen pro iPhony. Tyto průhledné ochranné kryty můžete zakoupit v sekci průhledné obaly přímo u nás na e-shopu. Pokud poté dorazíte na prodejnu, naleznete zde plnou stěnu ochranný barevných obalů s motivem či bez motivu, plastových i gumových, stačí se stavit!

pruhledne obaly

5) Speciální nabídka pro firmy

Máte ve firmě více zařízení, které byste rádi ochránili před poškozením? Napište nám! Pro firmy s větším odběrem tvrzených skel jsme schopni vytvořit individuální nabídku dle dohody. Navíc poštovné pro firmy máme ZDARMA. Měli byste zájem cenovou nabídku? Napište nám e-mail na info@iprotection.eu s informací, kolik tvrzených skel a na jaké zařízení byste požadovali.

Dnes nejčtenější

.