Zavřít reklamu

Známa aplikácia WhatsApp sa od svojho založenia v roku 2009 zmenila na nepoznanie. Developeri sa neustále snažia o jej vylepšovanie a posun k novým možnostiam, ktoré umožňujú nám a našim priateľom kontaktovať užívateľov efektívnym a jednoduchým spôsobom. Nová aktualizácia pre WhatsApp ponúkne ešte lepší prehľad a systém notifikácií, čo ocenia hlavne ľudia vyhľadávajúci orentáciu v upozorneniach. Najnovšími prírastkami do systému sú dva nové módy – tichý a dovolenkový režim. Užívatelia si tak môžu nastaviť notifikácie priamo v aplikácii a kontrolovať tak svoje konverzácie oveľa efektívnejším spôsobom.

Prvou novinkou je spomínaný „Silent“ alebo tichý mód, ktorý umožní skryť ikonku aplikácie pre stlmené rozhovory. Zvyčajne je režim Silent Mode povolený, takže v ponuke Nastavenia nie je žiadna možnosť, ktorú by bolo nutné aktivovať. Tohoto režimu by sa mali dočkať skôr užívatelia systému Android, no už čoskoro by malo prísť aj na majiteľov jablčných zariadení. Druhým dodatkom je dovolenkový „Vacation“ režim, ktorý je postavený na báze predošlého spomínaného módu. Ten je však ešte stále pod drobnohľadom vývojárov, takže jeho ucelenej verzie by sme sa mali dočkať o niečo neskôr. Keď je táto funkcia aktivovaná, režim Vacation zabráni, aby sa archivované relácie rozhovoru stali opätovne aktívnymi po prijatí novej správy.

V neposlednom rade prichádza do WhatsApp aj možnosť prepojenia účtov, ktorá umožní povolenie prístupu do účtov na sociálnej sieti Facebook alebo Instagram. Jednou z domén tejto funkcie by mala byť možnosť opätovne sa prihlásiť do určitej sociálnej siete, čo bude fungovať na báze resetovania hesla v prípade štandardného emailu. Všetky spomínané funckie by mali obdržať ako vyznavači iOS a Androidu, tak aj používatelia Desktop verzie. Všetky vychytávky spojené s rôznymi opravami v podobe bug fixov a vylepšení užívateľského rozhrania by mali doraziť do aplikácie čo nevidieť.

  • Aplikácia WhatsApp je dostupná zadarmo v App Store

[appbox appstore id310633997]

WhatsApp

Dnes nejčtenější

.