Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Blíží se chladné období a s ním spojené problémy s baterií v iPhonu, které každoročně zasáhnou skoro každého jablíčkáře. Nyní máte ovšem jedinečnou možnost nic nepodcenit a připravit svůj iPhone na zimu. Výměna baterie v iPhonu na počkání se zárukou? Ano!

Problémy s baterií v iPhonu za chladného počasí

Problémy s baterií v iPhonu při chladném období? Vcelku běžný jev, který lze velice snadno vyřešit. Problémy s baterií se mohou projevovat několika způsoby. Prvním je předčasné vypínání. Při předčasném vypínání se iPhone samovolně vypne například při 10-20% baterie. Po připojení nabíječky ovšem iPhone okamžitě naskočí. Druhým problémem se kterým můžeme setkat je rychlé klesání procent baterie. Ráno vytáhnete iPhone z nabíječky se 100%, ovšem při příchodu na oběd zjistíte, že spíše než jídelní lístek musíte shánět nabíjecí kabel. Posledním problémem je zpomalení iPhonu. Se zpomalením systému iPhonu se setkávají většinou uživatelé iPhonu 6 a iPhonu 6s. Tyto dva modely na zpomalení systému při ztrátě kapacity baterie trpí nejvíce.

Jak problémy s baterií v iPhonu snadno vyřešit?

Řešení problému s baterií je velice snadné. Stačí zajít do iPhone servisu a nechat si baterii v iPhonu vyměnit. Pokud si zajdete do iPhone Servisu Tvrzenýsklo.cz, výměna baterie v iPhonu bude probíhat na počkání, přibližně 10 minut. Na provedený servisní zákrok i náhradní díl dostanete záruku, takže se nemusíte obávat případných problémů. Všechny baterie jsou podlepovány standartními lepícími proužky přesně tak, jak to dělá společnost Apple při výrobě nových iPhonů. Pokud tedy chcete vyřešit problémy s baterií jednoduše, rychle a spolehlivě, neváhejte!

Výměna baterie v iPhonu – Praha 5!

Všechny servisní zákroky probíhají přímo na prodejně, která se nachází na adrese: Ostrovského 32, Praha 5. Prodejna se nachází 250 metrů od stanice Metra B – Anděl. Pokud se rozhodnete přijet autem, můžete zaparkovat cca 30 metrů od prodejny na hlídaném parkovišti. Parkování po dobu opravy iPhonu je na požádání proplaceno. Výměnu baterie v iPhonu není nutné objednávat předem, pokud si ovšem chcete zarezervovat termín opravy předem a zajistit si tak přednost před zákazníky, kteří přijdou bez objednání, můžete využít odkazu níže!

Objednat výměnu baterie v iPhonu a připravit svůj iPhone na chladné období!

Výměna baterie v iPhonu Tvrzenýsklo - 2
Výměna baterie v iPhonu Tvrzenýsklo

Dnes nejčtenější

.