Zavřít reklamu

Mnozí zaměstnavatelé připravují čas od času pro své zaměstnance různé výzvy, za jejichž plnění je následně finančně či materiálně odměňují. Nejinak tomu je i v Applu, který své výzvy v posledních měsících cílí především na aktivitu a zdravý životní styl. Není tomu tak dávno, co se mohli jableční pracovníci zapojit například do měsíční výzvy, za jejíž splnění dostali od Applu speciální edici řemínků k Apple Watch. Na říjen si pak pro ně Apple připravil další zajímavou věc. 

Říjnová výzva Applu pro zaměstnance je zaměřena na pozornost, meditaci a potažmo duševní zdraví. Zaměstnanci budou muset po 25 dní plnit určité úkoly některé z předem určených aplikací, které jsou kompatibilní s Apple Health v iOS. Pokud se jim podaří vytrvat celý měsíc, Apple je odmění speciální edicí triček s potiskem ikony aplikace Dýchání z Apple Watch. 

Krom podobných výzev si mohou zaměstnanci Applu užívat i další výhody pramenící z toho, že pracují pro nejhodnotnější společnost na světě. Nalezneme mezi nimi například výrazné slevy na produkty, přičemž například na HomePod dostaly při zahájení prodejů slevu 50 %. Ani to mu ale nezajistilo dobré prodeje a na trhu s chytrými reproduktory stále tápe.  

mindfulness-challenge

Dnes nejčtenější

.