Zavřít reklamu

Nová pouzdra FineWoven pro iPhone 15 od společnosti Apple zatím vypadají jako jasný propadák – alespoň soudě podle odezvy od uživatelů. V reakci na negativní ohlasy nyní Apple rozeslal svým zaměstnancům v maloobchodě novou zprávu s pokyny, jak řešit dotazy zákazníků týkající se například odolnosti FineWoven, struktury materiálu a dalších věcí.

Redakci serveru 9to5Mac se podařilo získat kopii této zprávy, kterou Apple tento týden rozeslal zaměstnancům maloobchodních prodejen. „Zákazníci se vás mohou ptát na vzhled nového materiálu FineWoven, jeho opotřebení v průběhu času a způsob péče o něj,“ píše Apple. „Zákazníkům můžete sdělit, že materiál FineWoven je vyroben z luxusního mikrovlákna s měkkou, ale odolnou strukturou připomínající semiš,“ vysvětluje dále.

Co se týče obav z trvanlivosti, Apple říká, že zaměstnanci maloobchodů by měli zákazníkům říct, že pouzdra FineWoven „mohou vypadat jinak a časem se na nich projeví opotřebení, protože vlákna se běžným používáním stlačí“. Další klíčovou věcí, na kterou chtějí zaměstnanci prodejen Apple upozornit, je fakt, že se „některé škrábance mohou časem zmenšit.“ Společnost Apple také opakuje, že „příslušenství MagSafe na pouzdrech FineWoven s MagSafe zanechá mírné otisky“, na což poprvé upozornila na začátku tohoto měsíce.

Apple také radí, jak by měla probíhat očista krytů z materiálu FineWoven:

  • Namočit hadřík z materiálu, který nepouští vlákna, do čisté vody.
  • Vyždímat, dokud nebude jen lehce navhlčený.
  • Jemně otírat kryt po dobu jedné minuty.

Tento návod se podobá dokumentu podpory společnosti Apple ohledně očisty Apple produktů, který obsahuje část věnovanou novým pouzdrům FineWoven. Je však zřejmé, že společnost Apple si je dobře vědoma stížností na FineWoven a chce se ujistit, že zaměstnanci prodejen mají stejný přehled o tom, jak řešit případné dotazy nebo stížnosti.

Dnes nejčtenější

.