Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

SpacePortal – AugmentedReality

Hráli jste někdy hru Pokémon GO? Bavila vás? Potom si zamilujete aplikaci SpacePortal – AugmentedReality. Jedná se o akční hru, která částečně přechází do skutečného světa.

[appbox appstore id1243728982 oldprice=“25Kč“]

Mobile Security Pro-Clean Duplicate Photos

Mobile Security Pro je rychlý a praktický nástroj pro čištění iPhonu. V aplikaci nenajdete žádné reklamy. Odstraní fotky, jež jsou stejné či podobné. Ochrání iPhone před hackery, jakmile se připojíte k veřejné Wi-Fi síti a podobně.

[appbox appstore id1177906253 oldprice=“79Kč“]

NoLocation – Remove exif data from photos

Jestliže vám vadí, že iPhone u každé pořízené fotky zachovává GPS lokaci, použijte aplikaci NoLocation. Dokáže odstranit z fotografie GPS lokaci, a tak nikdo nezjistí, kde byla pořízena. Celý proces trvá pouze několik málo sekund.

[appbox appstore id966446975 oldprice=“129Kč“]

Multi Translate Voice

Multi Translate Voice je profesionální překladatelská a tlumočnická aplikace, která je schopna přeložit libovolný jazyk do dalších třech současně. V současné době dokáže aplikace rozpoznat hlas ve 28 jazycích, mezi nimiž nechybí ani čeština a slovenština.

[appbox appstore id768642496 oldprice=“329Kč“]

Wonderoom

Wonderoom je plnohodnotný, výkonný editor fotografií s čistým rozhraním určeným pro rychlou úpravu. Podporuje základní funkce, při editaci zachovává EXIF data a automaticky ukládá aktuální stav, a tak i když aplikaci zavřete, můžete v úpravách kdykoliv pokračovat.

[appbox appstore id1053146472 oldprice=“25Kč“]

GoodScanner – PDF Scanner

GoodScanner je kapesní skener, který dokáže rychle skenovat dokumenty. Snadno z papíru naskenujete seznam, tabulku, poznámky, ba dokonce i několikastránkový dokument. GoodScanner slibuje inteligentní detekci, korekci a vylepšení obrazu. Aplikaci však nechybí ani další pokročilé technologie, a tím pádem naskenované dokumenty vypadají ostřeji.

[appbox appstore id870122255 oldprice=“25Kč“]

Astronoidz

Pro zkrácení dlouhých chvil si nainstalujte hru Astronoidz. Vaším úkolem je přežít nápor nepřátelských mimozemšťanů a asteroidů.

[appbox appstore id1282764423 oldprice=“25Kč“]

Calculator+ – Standard & Scientific Calculator

Calculator+ je vědecká kalkulačka, jež dokáže vypočítat téměř jakoukoliv operaci. Do kalkulačky můžete zadat i dlouhý výpočet a aplikace vám bez potíží poskytne odpověď. Jedná se o standardní i vědeckou kalkulačku s intuitivním rozhraním.

[appbox appstore id1181465428 oldprice=“25Kč“]

FRYY – how to cook a steak

Připravte si perfektní steak. Stačí si stáhnout aplikaci FRYY, která vám poskytne podrobný návod, jak na to. Jediné, co musíte udělat, je vybrat si maso, tloušťku a úroveň propečení.

[appbox appstore id952286893 oldprice=“99Kč“]

ipad dite fb

Dnes nejčtenější

.