Zavřít reklamu

Apple Music od svého spuštění neustále neuvěřitelně roste a počty přehrání skladeb na něm musí potěšit nejednoho umělce. Své o tom ví i Rihanna, která před pár dny překonala obrovský milník a zapsala se do historie Apple Music.

Na Twitteru Apple Music se objevil 10. března příspěvek oznamující to, že se barbadoské krásce podařilo překonat hranici dvou miliard přehrání jejich písní, díky čemuž se stala nejstreamovanější ženskou zpěvačkou, kterou si můžete na Apple Music poslechnout. Rihanna tak za sebou nechala takové hvězdy, jakými jsou například Taylor Swift, Beyoncé či Ariana Grande.

Zde je dvacítka nejstreamovanějších zpěvaček na Apple Music:

  1. Rihanna
  2. Taylor Swift
  3. Beyoncé
  4. Ariana Grande
  5. Adele
  6. Sia
  7. Lana Del Rey
  8. Selena Gomez
  9. SZA
  10. Lady Gaga
  11. Katy Perry
  12. Nicki Minaj
  13. Demi Lovato
  14. Halsey
  15. Fifth Harmony
  16. P!nk
  17. Kehlani
  18. Mariah Carey
  19. Little Mix
  20. Miley Cyrus

Ačkoliv je překonání dvou miliard přehraných skladeb opravdu úctyhodný výkon, bohužel z tweetu nevyčteme, zda se jedná pouze o skladby přímo RIhaniny či je v tomto obřím čísle započítáno i přehrávání skladeb, ve kterých Rihanna jen hostuje. I kdyby tomu tak však skutečně bylo, tento velký úspěch by to nikterak neznehodnotilo.

Úspěchu si šla naproti

Překonání tohoto milníku přispěla Rihanna z velké části i sama. Zatímco někteří umělci v Apple Music svou veškerou diskografii nenabízejí, od Rihanny si v něm můžete poslechnout všech osm studiových alb. Překonání tohoto milníku si tak šla tato kráska nejspíš sama vědomě naproti. Tak či tak jí patří velký respekt.

Dnes nejčtenější

.