Zavřít reklamu

Nový Apple Store v Chicagu je asi prokletý. Tak přesně tato myšlenka vás nejspíše jako první napadne, když se dozvíte o výčtu problémů, které musel Apple ve svém novém obchodě v posledních týdnech a měsících řešit. A jak se zdá, trable zdaleka nekončí.

Poté, co jsme vás na podzim informovali o tom, že se obchod potýká s nálety ptáků do skleněných, kteří jsou zmateni ze světla vycházejícího z budovy, a problémech se střechou, ze které padal nekontrolovatelně sníh a led, totiž sužuje obchod další problém. Jedna z jeho skleněných tabulí, která tvoří zeď obchodu, totiž pomalu ale jistě praská.

Takto chicagský Apple Store vypadá:

Prasklina se v tabuli objevila již před nějakým časem ale jelikož byla velmi malá, nikdo jí zřejmě nevěnoval pozornost. Čtenář serveru 9to5mac, který obchod před pár dny navštívil, si ale všiml, že se prasklina poměrně citelně zvětšuje a pomalu se rozvětvuje, což by mohlo být do budoucna nebezpečné. Apple tak bude nejspíš muset obchod, který slavnostně otevřel teprve na konci října, znovu uzavřít a skleněnou tabuli opravit.

Snad je tedy tento problém u chicagského Apple Storu tím posledním, který bude Apple muset vyřešit. Obchod je to totiž skutečně moc pěkný a podobné nedostatky mu ani trochu nesluší.

11

Dnes nejčtenější

.