Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Tvrzené sklo a ochranný kryt, to jsou dva ochranné prvky na iPhone, bez kterých si mnoho uživatelů již svůj iPhone nedokáže představit.

Tvrzené sklo na iPhone

Tvrzené sklo na iPhone si získalo svou popularitu a oblíbenost především díky snadné aplikaci a dokonalé ochraně, kterou iPhonu poskytuje. Existuje několik typů tvrzených skel, ty nejzajímavější si můžete prohlédnout níže.

V nabídce naleznete spoustu dalších tvrzených skel, toto jsou pouze příklady zajímavých skel z nabídky VÝPRODEJ.

Ochranný kryt na iPhone

Ochranné kryty chrání především hliníkové šasí iPhonu. Některé kryty zasahují sice až do displeje, ale vždy je mnohem lepší a především účinnější chránit displej tvrzeným sklem. Nevíte který ochranný kryt je pro Vás nejlepší? Ztrácíte se již v nabídce krytů a nevíte, jestli je lepší gumový či plastový? Podívejte se na ty nejzajímavější kryty na iPhone v akci.

V nabídce naleznete spoustu dalších ochranných krytů, toto jsou pouze příklady zajímavých krytů z nabídky VÝPRODEJ.

Další zajímavé příslušenství

Kromě ochranného krytu a tvrzeného skla by se Vám také mohla hodit například powerbanka, která je záložním zdrojem energie či nabíjecí kabel. Nabíjecích kabelů není nikdy dost! Vždy když je nejvíc potřeba, není zrovna žádný po ruce.

V nabídce naleznete další příslešenství pro iPhone, iPad a další zařízení, toto jsou pouze příklady z nabídky VÝPRODEJ.

Slevový kód pro čtenáře magazínu LetemSvětemApplem

Slevový kód pro čtenáře magazínu LetemSvětemApplem platí i na již zlevněné zboží ze sekce VÝPRODEJ. Navíc kromě slevového kódu můžete také využít aplikace tvrzeného skla na mobilní telefon či tablet přímo na prodejně v ulici Ostrovského 32, Praha 5, 155 00. Aplikace je samozřejmě zdarma. Při objednávce nad 699 korun je poštovné i doprava zdarma!

Slevový kód pro čtenáře: LSA

Díky slevovému kódu získáte 20% slevu na všechno zboží z nabídky v sekci VÝPRODEJ!

LSA iPhone
Široký sortiment Tvrzených skel, Ochranných krytů a příslušenství, které by nemělo Vašemu iPhonu chybět.

Dnes nejčtenější

.