Zavřít reklamu

Tisková zpráva: V den zamilovaných s lidmi často cloumají emoce a je snadné přehlédnut blížící se nebezpečí. Ve víru vášní se člověk snadno odváže a stačí sebemenší nepozornost, prasklina je na světě a její následky se mohou šplhat do astronomických částek.

Mluvíme samozřejmě o chytrých telefonech. V průběhu poslední dekády se naučily mnoha novým funkcím, baví nás jako přehrávače audia i videa, posíláme z nich maily nebo na nich uskutečňujeme videohovory. Částečně si ale tento trend vybral daň na větší křehkosti, což platí zejména pro choulostivé displeje.

Nervózní třas v rukou před první schůzku, upuštění telefonu na zem při nečekané žádosti o ruku, zafačované prsty poškrábané od trnů růží nebo třeba náraz spony z bleskurychle rozepnutého pásku. Nástrah valentýnské noci je nespočet, mají mnoho podob, ale jedna věc je spojuje: Stačí malá chvilka a pohroma může být na světě.

Lze tomu předcházet s prémiovými ochrannými skly od dánského výrobce PanzerGlass. Jak už tomu tak u ochran bývá, i tato přichází v několika variantách. Něco ale mají všechny společné: díky tloušťce 0,4 mm a tvrdosti 9H chrání proti nárazům o síle až 6 joulů, což je bezkonkurenčně nejvyšší hodnota na trhu. Jejich hrany jsou navíc zaobleny nejen pro příjemný pocit, ale také pro prodloužení životnosti celého skla.

Klasici jistě sáhnou po řadě PanzerGlass Standard, která jim poskytne krytí až do prostoru, kde začíná zaoblení hran, a dobře se tak snese i s většinou pouzder. PanzerGlass řady Edge-to-Edge ochrání celou přední stranu zařízení až do samotných krajů a platí to i pro zakřivené části displeje. PanzerGlass řady Premium jsou velice diskrétní a na první pohled osobě vůbec nedají vědět. Napomáhají tomu hrany barevně sladěné s telefonem a primárně jsou tato skla určena pro telefony se zahnutými displeji. A pokud někdo chce mít zaručenou tu nejlepší možnou ochranu, může sáhnout po variantě PanzerGlass casefriendly. Její hrany jsou totiž navrženy pro využívání se zadním ochranným krytem. A pokud občas bojujete se žárlivými pohledy na displej od drahé polovičky, řešení může nabídnout série PanzerGlass Privacy s ochranným filtrem, díky kterému se obsah vašeho telefonu hned tak nedostane k nepovolaným očím. Různé příchutě zatím v nabídce nejsou, ale kdo ví.

Z nabídky si vybere opravdu každý a kdy jindy začít používat tu nejlepší možnou ochranu než dnes? A samozřejmě, neplatí to pouze pro vaše telefony.

Apple valentine hearth FB

Dnes nejčtenější

.