Zavřít reklamu

Apple v posledních měsících získal spoustu společností. V červnu koupil německou firmu SensoMotoric Instruments, která se zabývá technologiemi na čtení očí, a v listopadu jsme vás informovali o akvizici startupu InVisage Technologies, který zase používá obrazové senzory QuantumFilm k zachycení více světla i při použití tenčího modulu fotoaparátu. A nyní vyplula na povrch informace o další akvizici, přičemž tentokrát Apple získal společnost zvanou Pop-Up Archive, která se zaměřuje na nástroje pro vyhledávání audia.

Společnost Pop-Up Archive sídlí v Oaklandu v Kalifornii a její tým pracuje na různých nástrojích, jež uživatelům umožňují vyhledávat mluvený či audio obsah včetně podcastů a přepisovat a organizovat zvukové soubory.

Audio firma Pop-Up Archive minulý měsíc bez oficiálního prohlášení odstavila z provozu oblíbený nástroj Audiosear.ch. A teď oficiální stránka Audiosear.ch informuje o tom, že aplikace je mimo provoz od 28. listopadu, ale nic podrobnějšího na stránkách uvedeno není.

Podcasty jsou jednou z oblastí, na kterou se chce jablečná společnost zaměřit. Dokonce spustila vlastní podcasty. Výkonný ředitel Eddy Cue navíc uvedl, že Apple plánuje do aplikace Podcasts zakomponovat nové funkce, přičemž některé se už objevily v iOS 11. Ale přínosnou funkcí by mohlo být právě zmíněné vyhledávání audia.

apple music

Zdroj: iPhoneHacks

Dnes nejčtenější

.