Zavřít reklamu

Apple před několika lety přestal zveřejňovat čísla týkající se předobjednávek iPhonů. Abychom se dozvěděli nějaké informace o tom, jak si vedou jablečné telefony, budeme muset počkat minimálně do 2. listopadu, kdy má cupertinská společnost oznámit finanční výsledky za čtvrté fiskální čtvrtletí letošního roku. Apple však vydal nyní prohlášení, které potvrzuje, že poptávka po iPhonu X je opravdu obrovská.

Apple ve svém prohlášení uvedl, že poptávka po iPhonu X byla „mimo grafy“ a že tvrdě pracuje na tom, aby se co nejrychleji zvýšily zásoby.

„Jsme nadšeni z toho, že stále dostáváme objednávky na iPhone X, který je charakterizován jako budoucnost smartphonů. Vidíme, že poptávka je mimo grafy. Snažíme se, aby se tento revoluční nový produkt dostal do rukou každého zákazníka, který ho chce, co nejrychleji. Budeme i nadále přijímat objednávky online, přičemž iPhone X bude k dispozici v Apple Storech v pátek 3. listopadu od 08:00, stejně jako u našich obchodních partnerů a prodejců po celém světě,“ uvedl Apple v prohlášení.

Předobjednávky odstartovaly 27. října v 09:01 místního času, avšak za nedlouho od spuštění předobjednávek doba dodání iPhonu X sklouzla. Apple momentálně hlásí dostupnost iPhonu X v časovém horizontu 5 až 6 týdnů, a to u všech konfiguracích.

Pár šťastlivců dostane iPhone X už 3. listopadu. Apple navíc podotkl, že pokud si chcete iPhone X koupit tento pátek v některém z Apple Storů, musíte přijít co nejdříve, aby se na vás dostalo. Dodávky budou omezené pravděpodobně až do roku 2018.

iPhone X se chlubí novým designem, 5,8palcovým OLED displejem od okraje k okraji, revoluční kamerou TrueDepth, systémem Face ID, lepší selfie kamerou či čipem A11 Bionic. Prémiové funkce se promítly i na ceně, přičemž 64GB varianta vyjde na 29 990 korun a 256GB varianta na 34 3490 korun.

iPhone X family FB

Zdroj: 9TO5Mac

Dnes nejčtenější

.