Zavřít reklamu

iPad-2Od uvedenia iPadu 2. generácie prešlo už pár dní. Nákupný ošiaľ pred obchodmi ale stále neprešiel. Ľudia stoja v nekonečných radách dúfajúc, že sa k nim dostane aspoň jeden kus. Ako dlho si ešte počkajú? Dopyt je určite vyšší, ako Apple predpokladal. iPadov 2. generácie je stále nedostatok, o čom svedčia nekonečné rady pred obchodmi. Dostupnosť v online obchode (www.store.apple.com) sa stále pohybuje v rozmedzí medzi 4 až 5 týždňami, tak ako sme váš už informovali.

Ľudia stojaci pre obchodmi začínajú byť z nedostupnosti deprimovaní. Niektorí si rad vystáli už viackrát a zakaždým bez úspechu. S iPadom 2. generácie sa začína obchodovať aj mimo obchodov. Pokiaľ ste moc nedočkavý, stačí navštíviť aukčný portál www.ebay.com, kde najnovšiu verziu už dostať. Musíte však počítať stým, že si priplatíte, a to dosť, v niektorých prípadoch aj dvojnásobok z pôvodnej ceny. Ceny sa pohybujú od 700$ až po 1600$ v závislosti od druhu iPadu.

Ako ste si mohli všimnúť, na oficiálnej českej stránke spoločnosti Apple je napísané, že iPad 2 bude dostupný až od dubna (apríla). My sme vám však priniesli informáciu, ktorá tvrdí, že sa jedná len o zlý preklad. iPad 2 bude teda v ČR dostupný od 25, teda už za 3 dni. Tento dátum by nemal ovplyvniť ani nedostatok iPadov vo svete. Otázne však je, koľko kusov bude dostupných. Môže sa totižto zopakovať to, čo sa stalo v USA, aj keď je nepravdepodobné, že budete musieť v rade stráviť niekoľko desiatok hodín. Pravdepodobnejšie je, že iPady 2 sa rýchlo vypredajú a budete si musieť počkať niekoľko dní, možno aj týždňom na ďalšie.

Dnes nejčtenější

.