Zavřít reklamu

Pokud netrpělivě čekáte, zda Apple ještě letos uspořádá svou pověstnou prezentaci nových produktů, nejspíše budete zklamaní. Jedna z ikon nynější éry Applu Craig Federighi totiž veškeré naděje na keynote v posledním čtvrtletí tohoto roku vyvrátil odpovědí v mailu zaslanou zvědavému čtenáři webu Macrumors.

To, že se fanoušci Applu nebojí svým idolům napsat osobní email a poptat se jich na produkty, není žádným tajemstvím. Ostatně, z mailové komunikace jsme se dozvěděli například záměry Applu s Macem mini, který čeká s největší pravděpodobností upgrade. Vraťme se ale zpět ke Craigově odpovědi.

Na otázku, zda se dočkáme v říjnu nějaké keynote, která by nám odhalila upgradované produkty či novinku, kterou by mohl též Apple z rukávu vytáhnout, totiž Craig odpověděl “Myslím, že jsme všichni pro tuto sezonu “vykeynotovaní” :-)“. Je tedy jasné, že se v následujících měsících něčeho podobného nedočkáme.

Nic překvapivého

Ačkoliv je to zajisté škoda, podobný scénář se dal očekávat. Ostatně, vcelku zajímavé novinky u svých počítačů, které byly mimochodem hlavním tématem říjnové konference 2016, představil Apple už na WWDC v červnu. Zbytek pak zvládl ukázat před měsícem v Divadle Steva Jobse. Zajímavé však je, že se letos v prosinci dočkáme i nového iMacu Pro a HomePodu, které si pravděpodobně svou chvilku slávy odbyly už v červnu a více prostoru nedostanou. Uvidíme, zda podnikne při jejich uvedené alespoň nějakou menší akci, či zda jen v tichosti zařadí do své nabídky, jak u některých produktů bývá též zvykem.

Na další velkolepou prezentaci si tak minimálně do příštího roku počkáme. Vzhledem k tomu, jaké produkty nám však Apple letos představil, si však nejspíš “prezentační” pauzu zaslouží. Nechme se však překvapit, třeba se v Silicon Valley změní plány a vychutnáme si Keynote Winter Edition v hlavní roli právě s HomePodem a iMacem Pro.

homepod-white-fb

Zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.