Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Bez nabíjecího kabelu by vašemu iPhonu chyběla potřebná šťáva k jeho používání a bez ochranného skla je váš iPhone, resp. jeho displej vysoce náchylný k poškození. Taková výměna displeje se později může velice prodražit. V rámci výstavby nové kamenné prodejny, jsme pro Vás připravili akci na některé velice zajímavé zboží.

Výprodej originálních nabíjecích 30-PIN kabelů

Nabíjecí kabel pro iPhone 4/4s, nebo také kabel ke starší generaci iPadů a iPodů bývá někdy také označován jako 30-PIN. Většina dnešních uživatelů jablečných produktů již disponuje modernějšími kousky, které jsou nabíjeny pomocí lightning kabelů, přesto starší iPhony, například 4s stále mezi lidmi občas zahlédnu. Většinou ještě s legendárním iOS 6, který byl mým jednoznačně nejoblíbenějším a na starším iPhonu 4s stále šlape jako hodinky. Osobně doma ještě jeden iPhone 4 s iOS 6 na památku mám. Pokud tedy sháníte nový nabíjecí kabel k nějakému staršímu kousku, připravili jsme pro Vás akci, kdy se zbavujeme originálních nabíjecích kabelů za tu nejlepší cenu.

  • Originální nabíjecí 30-PIN kabel již od 279 korun – skoro 50% sleva

Originální nabíjecí lightning kabel (1m) s krabičkou a manuály

Pokud vlastníte novější jablečný produkt, než je například iPhone 4s – zmíněný výše a sháníte k němu nabíjecí kabel, stále můžete využít probíhající akce na tyto nabíjecí kabely. Tato akce je připravena pro čtenáře Magazínu LSA. Stačí při objednávce zadat slevový kupón sklo20 a získáte 20% slevu již na zlevněný produkt. Jako bonus nabízíme zákazníkům uznanání reklamace i v případě jakkoliv otrhané bužírky u lightning koncovky.

  • Nabíjecí lightning kabel (1m) s tím nejlepším hodnocením a opět slevou skoro 50 %

Prémiová ochranná skla pro iPhone 6 a novější

Existuje hned několik druhů ochranných tvrzených skel, ale jednoznačně nejvíc se mi osvědčila 3D tvrzená skla, která pokryjí dokonale celý Váš displej až do krajů a chrání tak displej proti nárazu a poškození z jakéhokoliv úhlu. Prémiové ochranné tvrzené 3D sklo je celé vyrobené z jedné vrstvy ochranného skla. Navíc na nezobrazovací části displeje je sklo zbarvené (bílá, černá, červená) do barvy displeje a dokáže tak zakrýt škrábance či praskliny.

Nová kamenná prodejna blíže do centra, s větší nabídkou ochranných krytů

Připravili jsme pro vás novou kamennou prodejnu, která bude oficiálně otevřena od pondělí, 16.10.2017, ale již nyní si sem můžete chodit vyzvedávat své objednávky po telefonické domluvě předem na tel. čísle 776 76 70 72. V objednávce zvolíte kamennou prodejnu na adrese: Ostrovského 32, Praha 5 a my Vás ohledně vyzvednutí a připravenosti objednávky budeme kontaktovat. Vyzvednutí je samozřejmě zdarma.

  • U objednávek nezapomínejte použít slevový kód sklo20 pro získání 20% slevy. V případě, že budete mít jakýkoliv problém s uplatněním kódu, kontaktujte nás
tvrzeny sklo prislusenstvi
Originální Apple lightning USB kabel

Dnes nejčtenější

.