Zavřít reklamu

Google na středeční konferenci oficiálně představil druhou generaci vlajkových lodí řady Pixel, a to konkrétně Pixel 2 a Pixel 2 XL. Oba smartphony s hliníkovým tělem jsou odolné proti vodě a prachu, splňují tedy stupeň krytí IP67. Skleněným povrchem se pyšní horní skleněná část zad, která ukrývá antény.

Google opravdu představil elegantní zařízení, která se designem iPhonům nepodobají. Gigant tak chce jablečným telefonům konkurovat technologiemi a přimět uživatele, aby zahodili iPhone a koupili si Pixel.

Pixel 2 a Pixel 2 XL představují to nejlepší, co trh s Android produkty může nabídnout, a to jak z hlediska hardwaru, tak i softwaru. Jsou to jediné špičkové smartphony, které mají ihned přístup k nejnovějším aktualizacím systému Android.

Oba modely jsou v současné době nejlepšími chytrými telefony s Androidem na světě. Zdá se, že Google si to velice dobře uvědomuje, a tak se snaží přesvědčit majitele iPhonů, že by měli přístroje s logem nakousnutého jablíčka odložit stranou a koupit si jeden z nových Pixelů. Dokonce na svých webových stránkách vysvětluje, jak přejít z iPhonu na Pixel 2.

iphone pixel

V balení najdete také speciální adaptér, který má jeden jediný účel. Jedná se o adaptér USB-A/USB-C, který umožňuje připojit iPhone k novému Pixelu pomocí Lightning kabelu, abyste mohli snadno přenést svá data z iOS telefonu na Android telefon.

Pixel 2 a Pixel 2 XL se začnou prodávat 17. října. Za menší Pixel 2 zaplatíte v případě 64GB úložiště 649 dolarů a 128GB úložiště 749 dolarů, zatímco větší Pixel 2 XL s 64 GB vyjde na 849 dolarů a s 128 GB na 949 dolarů.

https://youtu.be/VFn2aDkfnrM

Google Pixel 2 FB

Zdroj: BGR

Dnes nejčtenější

.