Zavřít reklamu

V pátek se na internetu objevila poslední testovací verze systému iOS 11 Golden Master, která nám prozradila spoustu zajímavých informací. Dozvěděli jsme se z ní například to, že prémiový iPhone se bude jmenovat iPhone X a že další dva modely se budou jmenovat iPhone 8 a iPhone 8 Plus. Vývojář Steve Troughton-Smith se snažil zjistit ze systému trochu více a narazil na rendery Apple Watch s LTE a další generace AirPods.

Asi vás nepřekvapí, že se po vzhledové stránce bezdrátová sluchátka nijak nezměnila. Opět jsou uložena do bílého nabíjecího pouzdra, u něhož nastala jedna nepatrná změna. Indikátor nabíjení se přesunul na vnější stranu pouzdra, a tak uživatel nemusí otevírat pouzdro, aby zjistil, zda jsou sluchátka nabita.

Rendery AirPods druhé generace:

LED dioda informuje o tom, zda už jsou sluchátka nabita. Jakmile jsou pecky vyjmuty z pouzdra, LED dioda zobrazuje, na kolik je ještě nabité samotné pouzdro. Zelená barva informuje o tom, že je pouzdro nabité, zatímco žlutá barva znamená, že už nezvládne sluchátka naplno nabít. Pokud se podíváte na krátkou videosekvenci, vypadá to, že LED dioda bliká bílou barvou, což značí, že jsou AirPods připraveny k použití.

Dále iOS 11 Golden Mater potvrdil, že Apple Watch Series 3 dostanou lehce pozměněný design a očekávané LTE připojení. A navíc ještě prozradil detailní informace o iPhonu X, který nabídne technologii True Tone Display, 3D emotikony pro iMessage a vylepšený mód Portrét.

airpods 2 fb

Dnes nejčtenější

.