Zavřít reklamu

Finální verze iOS 11 přinesla krom potvrzení několika zajímavých věcí v chystaném iPhonu i objasnění pár novinek pro chystané Apple Watch 3. Ty by měly podle všeho projít nejzajímavějším upgradem od jejich zavedení na trh.

Koncept Apple Watch 3

LTE je tady!

To, o čem se spekulovalo v minulých měsících, GM verze iOS 11 skutečně potvrdila. Nové jablečné kukačky přinesou opravdu možnost LTE připojení. Výrazně se tak zlepší jejich samostatná funkčnost, která nebude nyní tak striktně svázána s iPhonem. Všechny plány, které Apple s tímto skvělým prvkem má, se však dozvíme až na úterní konferenci. Protazím si musíme vystačit alespoň se screenshotem, který LTE připojení potvrzuje. V levém horním roku můžete totiž nalézt možnost jeho vypnutí a zapnutí.

screen-akashi-d22-compact3x

Pozměněný design

Lehké změny se dočkal i design hodinek. Korunka hodinek je totiž nově na horní straně obarvila na červeno. Verzí, proč Apple k tomuto kroku přistoupil, je hned několik. Velmi pravděpodobně se jeví varianta s anténou v korunce, která je červeným materiálem kryta. Je však také možné, že se jedná pouze o designový prvek, který by měl odlišit LTE a klasické varianty. Třetí verzí je pak tvrzení, že se jedná o (PRODUCT) Red verzi a že ostatní varianty by červenou korunku nepřinesly. Těžko však zatím říci, kde přesně je pravda.

apple-watch-series-3-watch-app

Krom obarvení digitální korunky se však nejspíš dočkáme i jiné změny. Ve firmware se totiž objavily zmínky i o nových barevných variantách. Hliníková verze by měla podle všeho dostat nový „Blush gold“ odstín, který by měl korespondovat se zlatavo-měděnou barvou nových iPhonů 8. Apple Watch Edition, čili dražší verze jablečných hodinek, pak dostane nový odstín keramického těla, které by se mělo nově zbarvit více do šedé. To, zda z nabídky nějaká ze stávajících barev vypadne, však zatím jasné není.

screen-shot-2017-09-09-at-11-21-44

Další detaily, které by nám mohly čekání na konferenci zpříjemnit, bohužel neznáme. I tak si však můžeme řici, že většinu tajemství těchto skvělých nástupců série 2 už známe. Nezbývat tak už nic jiného, než v klidu na jejich představení vyčkat.

apple-watch-series-3-lte- fb

Zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.