Zavřít reklamu

Čas zbývající do odhalení letošních iPhonů se neúprosně krátí a my jsme čím dál víc natěšení. Zda přinesou chystané telefony všechna kýžená vylepšení sice zatím nevíme, téměř s jistotou však můžeme potvrdit funkci bezdrátového nabíjení. To se totiž stalo v posledních letech takřka standardem vlajkových lodí takřka každého výrobce a je tedy opravdu velmi pravděpodobné, že se ho dočkáme i u letošních iPhonů. Ostatně, nasvědčují tomu i veškeré úniky, které nám potvrzují například skleněná těla, která jsou pro tuto technologii nejvhodnější. V posledních dnech začaly dokonce unikat fotografie možných komponentů pro tuto jablečnou novinku.

Únik, který se dnes objevil na čínské obdobě Twitteru, serveru Weibo, se nám snaží alespoň částečně dokreslit, jak by mohla celá technologie vypadat. Už teď je totiž jasné, že se jablečný telefon nenabije jinak, než položením na podložku. A právě podložka, která je jedním z nejdůležitějších komponentů celého nabíjení, se za dobu vývoje iPhonu 8 prakticky nikde neobjevila. Je tedy možné, že dnešní fotografie zachycují právě ji. Tvarově je totiž kulatá, stejně jako fotografie uniklé před pár dny, které by měly podle všeho znázorňovat záda iPhonu 8. Těžko však říci, zda jsou tyto komponenty opravdu tím, co Apple použil. Tak či tak si obrázek prohlédněte sami.

bezdratove-nabijeni-fb

Dostane iPhone 8 přeci jen Touch ID?

Zaujala vás díra uprostřed? Přesně ta totiž souvisí s druhou a o poznání odvážnější teorií. Některé weby a diskuze si totiž myslí, že se jedná o otvor pro Touch ID. Že by dostal iPhone 8 přeci jen Touch ID do zad? I tato varianta je možná, osobně bych ji však dával naději v setinách procent.

Co když se však Apple rozhodne pro jiné umístění Touch ID u iPhonu 7s? Ruku na srdce, pokud dá „eskovému“ iPhonu nová skleněná záda, proč by se nerozhodl i pro radikální přesunutí Touch ID? Výrobní „politiku“, či jak jinak série „s“ u iPhonů nazvat, by totiž stejně skleněnými zády už porušil.

I u tohoto úniku je potřeba být obezřetný a nebrat ho hned jako zjevenou pravdu. To, zda je tato fotografie opravdu reálná, si totiž do představení iPhonu netroufne potvrdit prakticky nikdo. Třeba se však budeme po představení iPhonu 8 divit, kolik informací jsme se o něm z podobných úniků dozvěděli.

bezdratove-nabijeni-fb-II

Dnes nejčtenější

.