Zavřít reklamu

Ming-Chi Kuo nás včera informoval o tom, že se pomalu ale jistě rozjíždí zkušební výroba iPhonu 8. Ta by se měla do poloviny září přesunout k plné produkci. To znamená jediné – na webu se začne objevovat čím dál více úniků jednotlivých komponent, výrobních schémat či rovnou hotových telefonů. V tomto konkrétním případě se jedná o to první. Přímo z továrny údajně unikl snímek předního skla, které slouží jako ochrana pro displej telefonu. Obrázek v podstatě potvrzuje, že iPhone 8 nabídne v přední části podstatně více prvků, než kdy předtím.

V horní vykrojené části nad displejem, která mimochodem stojí za zvýšenou cenou samotného telefonu, se nachází 5 různých otvorů. Jeden je pro sluchátko, druhý pro FaceTime kameru a třetí by měl sloužit jako senzor pro funkci potlačení okolního hluku. Poslední dva jsou ovšem velkou neznámou. Nejpravděpodobnější je, že se jedná o speciální senzory, které budou mít na starost rozpoznání obličeje a dalších biometrických údajů, to vše ve 3D zobrazení.

Kromě této horní části obrázek dále naznačuje, jak úzké hrany iPhone 8 tentokrát dostane. Mělo by se jednat o téměř bezrámečkovou konstrukci, která na všech dosavadních renderech a únicích vypadala úchvatně. Uvidíme, zda-li se v následujících dnech objeví další podobné úniky, které ty dosavadní potvrdí nebo vyvrátí.

iphone 8 screen protector
iphone 8 fb

Zdroj: Appleinsider

Dnes nejčtenější

.