Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Hraní na displeji vašeho iPhonu vás nebaví? Stýská se vám po „digihrách“, které znáte z dětství? Je GameBoy vaším nesplněným snem? Pak se vám určitě bude líbit tento skvělý kryt na iPhone. Poslouží vám nejenom jako ochrana vašeho iPhonu před nárazy, ale můžete si na něm i zkrátit dlouhou chvíli hraním her. Kryt vás nejenom vyjde levněji, než „digihra“ z tržnice – jeho cena je dokonce nižší, než cena řady krytů, dostupných na tuzemském trhu.

Kryt Wanle pro iPhone se pyšní nejen nápaditým, vtipným retro stylem, ale umožní vám i zahrát si na něm i spoustu zábavných klasických her. Kryt je k dostání ve verzích pro iPhone 6, 6s, 6 Plus, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8 a 8 Plus. Kryt s designem, připomínajícím legendární Nintendo Game Boy, je vyroben z vysoce odolného materiálu, který váš iPhone stoprocentně ochrání. Kromě klasického Tetrisu si na krytu Wanle můžete zahrát hry Tank Battle, Shooting Game a řadu dalších variací.

 

Kryt Wanle s retro designem a digitálními hrami zakoupíte na webu TomTop za pouhých 189 korun. Při volbě Super Saving Shipping neplatíte žádné poštovné a svého krytu se dočkáte v průběhu 10 – 20 dní.

Dnes nejčtenější

.