Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

iScan Pro
iScan Pro je další z řady užitečných skenerů pro iOS zařízení. U nasnímaného souboru dokáže detekovat hrany, oříznout ho, otočit a upravit barvy. Umožňuje sdílení na sociální sítě nebo do cloudových služeb.

[appbox appstore id1030970372 oldprice=“59Kč“]

Muse
Trávíte léto na cestách a chcete své zážitky zaznamenat co nejlépe? Muse pro vás bude ideálním společníkem. Jedná se o virutální deník, do nějž můžete pořizovat textové, obrazové i zvukové záznamy.

[appbox appstore id1027862867 oldprice=“29Kč“]

Stickyboard 2
Nedáte dopustit na bílé tabule a samolepicí štítky na poznámky? Přeneste je do svého iPadu. Se Stickyboard 2 budete mít všechny své poznámky vždy pohromadě, můžete je barevně rozlišovat a libovolně seskupovat a přemisťovat.

[appbox appstore id466102928 oldprice=“149Kč“]

Draw Calendar
Draw Calendar přináší tradiční psaní a skicování, na které jste zvyklí z diářů, tabulí a notýsků, do vašeho iOS zařízení. Aplikace je zábavná a unikátní a v plánování vás nijak nebude omezovat.

[appbox appstore id815370160 oldprice=“89Kč“]

Media Sandbox
Media SandBox poskytuje svým uživatelům ochranu a soukromí pro jejich videa a fotografie, které chtějí uchovat v tajnosti. Uzamkne vybraná média na otisk prstu, takže k nim nikdo jiný kromě majitele nebude mít přístup.

[appbox appstore id942267957 oldprice=“29Kč“]

Remote Control Pro for Mac
Proměňte svůj iPhone nebo iPad v jedinečný dálkový ovladač pro váš Mac. Média na vašem Macu můžete díky této aplikaci pl ě ovládat za pomoci vašeho iOS zařízení.

[appbox appstore id884153085 oldprice=“149Kč“]

Real Tennis
Real Tennis 2017 vám přináší skutečný zážitek ze hry. Není to jen hra – obsahuje v sobě vše, co se týká světového tenisu. Umožňuje režim Multiplayer, nabízí tři typy kurtů, možnost úpravy hráče a spoustu dalšího.

[appbox appstore id1195007609 oldprice=“59Kč“]

Domino Drop
Jednou z hlavních devíz hry Domino Drop je její uklidňující estetika, počínaje vizuálem a konče zvukovým doprovodem. Na vás je, abyste ve třech dostupných módech správně srovnávali padající kostky domina.

[appbox appstore id955290679 oldprice=“59Kč“]

iphone apps

Dnes nejčtenější

.