Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

GIFlay
Giflay je skvělý prohlížeč obrázků ve formátu GIF pro iOS zařízení. GIFy můžete nejen přehrávat, ale i uchovávat v albech a zoomovat. Alba lze uzamknout na Touch ID nebo kódový zámek.  is Best GIF viewer.

[appbox appstore id880452368 oldprice=“59Kč“]

Week Calendar Widget
Díky Week Calendar Widget nepotřebujete odemykat svůj telefon pokaždé, když se budete chtít podívat na vaše naplánované události. Tato aplikace vám nabízí různé druhy zobrazení a úprav.

[appbox appstore id1048513780 oldprice=“59Kč“]

Feelca B&W
Zachyťte ty nejpůsobivější momenty v klasickém, černobílém ladění. Aplikace nabízí kromě manuálního zaostřování například také možnost samospouště.

[appbox appstore id1164423068 oldprice=“29Kč“]

Player Clock
Player Clock je mobilní budík s integrovaným hudebním přehrávačem. Čas vám bude ukazovat v zářivém LED designu, jehož barvy můžete měnit. Nechte se vzbudit tím nejlepším z vašeho iPodu.

[appbox appstore id577279208 oldprice=“59Kč“]

Faux Browser
Představte si, že si – pochopitelně ze studijních důvodů – prohlížíte nějakou specifickou stránku pro dospělé, když k vám přijde někdo, kdo by její obsah neměl rozhodně vidět. S aplikací Faux Browser vrátíte svému iPhonu nevinnost jediným stiskem home buttonu.

[appbox appstore id472250940 oldprice=“149Kč“]

Hands-Free Browser
Nemáte zrovna čisté ruce a potřebujete se podívat na internet? Bezdotykový internetový prohlížeč se bude hodit zejména těm, kteří často vaří podle receptů z internetu, cvičí podle webu nebo se třeba malují podle návodů na síti.

[appbox appstore id609652505 oldprice=“59Kč“]

Splittr
Zapomeňte na nudné a komplikované excelové tabulky. S rozdělením finančních nákladů mezi skupinu více lidí vám rychle, jednoduše a stylově pomůže aplikace Splittr.

[appbox appstore id588332804 oldprice=“59Kč“]

Video Editor
S aplikací Video Editor pro iOS můžete nahrávat videa prostřednictvím kamery vašeho smartphonu nebo je nahrávat z knihovny a poté je stříhat a dále libovolně upravovat.

[appbox appstore id1206765503 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 8

Dnes nejčtenější

.