Zavřít reklamu

Zajímavý rozhovor se objevil v australském pořadu Today Show, ve kterém vystupoval Holywoodský herec Jeff Goldblum, kterého můžete znát například z několika dílů Jurského Parku, Dne nezávislosti či hororu Moucha apod. V rozhovoru zazněla ne příliš známá informace o tom, že před mnoha lety Goldbluma kontaktoval samotný Steve Jobs s tím, že by chtěl, aby se stal Goldblum hlasem společnosti Apple. Jak se později ukázalo, hlasem společnosti se stal – minimálně v rámci jedné reklamní kampaně v 90. letech. Pravděpodobně to však nebylo přesně to, co si Steve Jobs představoval.

Steve Jobs mi zavolal, je to pár desítek lez zpátky, s tím, že bych se měl stát jakýmsi hlasem Applu. Bylo to opravdu brzy a já v tu dobu nevěděl, že to je TEN Steve Jobs.

Goldblum nedokázal specifikovat přesné období, kdy jej Jobs s touto nabídkou kontaktoval. Není tedy jasné, zda-li to bylo předtím, nebo poté, co natočil reklamu na iMac. Nějakou dobu se spekulovalo, že to měl být právě hlas Jeffa Goldbluma, který měl znít v momentě, kdy jste si zapnuli Siri. Všichni ovšem dnes víme, že se tak nestalo. Stejně jako se neobjevilo více reklam s tímto charismatickým hercem, ačkoliv o to údajně Steve Jobs stál.

21344-24279-170517-Goldblum-l
jurassic_park_sunset_full_hd_by_dskorn-d3l98ti1

Zdroj: Appleinsider

Dnes nejčtenější

.