Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Financial Calculator Premium
Financial Calculator Premium je profesionální finanční kalkulačka pro iOS. Podporuje horizontální i vertikální zobrazení i Split View. V nabídce je až 10 rozdílných barevných kombinací a kalkulačka nabízí plno funkcí, potřebných k základním i pokročilejším výpočtům.

[appbox appstore id848908106 oldprice=4,99$]

Photo Mapo
S touto aplikací snadno a rychle přeměníte své fotografie v umělecká dílka s mapou. Styl mapy si můžete libovolně přizpůsobit, stejně jako můžete měnit pozadí a úroveň zaostření.

[appbox appstore id525258687 oldprice=2,99$]

Sketchworthy
Sketchworthy je designovou a inovativní cestou, jak vytvářet a spravovat všechny vaše poznámky, skici, kresby a mnohem víc. Pro svá díla můžete vytvářet sešity, aplikace disponuje spoustou užitečných funkcí.

[appbox appstore id582191198 oldprice=2,99$]

NoLocation
Potřebujete ještě více ochránit své soukromí u fotografií? Pak je pro vás aplikace NoLocation tou pravou. Jednoduchým, rychlým a spolehlivým způsobem odstraní z vašich snímků exif data.

[appbox appstore id966446975 oldprice=2,99$]

cut.
Co všechno zvládnete nakreslit jedním tahem? Právě před takovou výzvu staví uživatele aplikace cut. pro iOS. Nabízí 30 jedinečných levelů, kde si můžete ověřit své schopnosti při kreslení jedním tahem.

[appbox appstore id1201392114 oldprice=0,99$]

8bit War
Jak už název napovídá, hra 8bit War v sobě kombinuje válečnou strategii s nostalgickou vzpomínkou na osmibitovky. Vyhrát si můžete ve stovce levelů s 24 unikátními typy jednotek a monster.

[appbox appstore id972045237 oldprice=2,99$]

iOS Apps 12

Dnes nejčtenější

.