Zavřít reklamu

Určitě znáte tu situaci, kdy večer ležíte v posteli, mobil držíte nad hlavou a projíždíte si příspěvky svých přátel na Instagramu. Náhle, ať už z únavy nebo jen z nepozornosti, vám telefon přistane z dutou ránou na hlavě. Možná se vám zatím nic podobného nestalo, ale věřím, že vám telefon někdy už vyklouzl z ruky a spadl na zem. Pokud se chcete podobným nešťastným pádům vyhnout, určitě je na místě pořídit si nějaký obal, díky kterému se vám bude telefon lépe držet. Jestliže ale chcete mít skutečně jistotu, že vám telefon z ruky už nevypadne, pak je tu pro vás Podržfouňa v bíléPodržfouňa v černé barvě.

Jedná se o příslušenství přímo od české Alzy, pro kterou jej exkluzivně vyrábí americká společnost Lovehandle. Systém fungování má společnost dokonce patentovaný a sama Alza si svou vychytávku pojmenovala jako Podržfouňa.

MobileGrip je držák, který si nalepíte na zadní stranu svého telefonu. Za elastickou pásku, která je jeho součástí, si zasunete dva nebo tři prsty. I smartphone s větší uhlopříčkou displeje pak můžete bezproblémově ovládat jednou rukou a nemusíte mít strach, že by vám vyklouzl. Elastická páska drží prsty pevně, a to i když použijete jenom dva. Sám mám prsty poměrně dost hubené a problém jsem neměl.

Držák si můžete nalepit jak na obal, tak i přímo na telefon. Sám jsem vyzkoušel obě varianty a není problém držák případně přelepit někam jinam – pořád drží pevně. Před nalepením je ovšem důležité si rozmyslet, do jaké polohy přesně MobileGrip nalepíte. Od toho se totiž následně odvíjí to, jak snadno se vám bude telefon s prsty za gumovou páskou držet.

MobileGrip je šikovná vychytávka a vzhledem k designu (oči na pásce) míří především na mladší uživatele telefonů, pro které je i vhodnější. Dětem vypadávají mobily z rukou častěji, a tak Podrfouňa od Alzy by jim mohl zachránil nejeden rozbitý displej. Samozřejmě je ale vhodný i pro dospělé. Škoda jen vyšší pořizovací ceny, která se vyšplhala ke třem stovkám českých korun.

dav

Dnes nejčtenější

.