Zavřít reklamu

Apple před několika desítkami minut vypnul Online Store na svých oficiálních stránkách. Stejně tak v současné době nefunguje ani aplikace Apple Store, kterou když nyní na svém iPhonu, iPadu nebo iPodu touch otevřete, tak se ukáže jen zpráva „Chystáme pro tebe něco výjimečného. A nemůžeme se dočkat, až ti to ukážeme. Brzy se vrať.“

Jak jsme vás informovali už včera, odstávka byla naplánovaná. Obchod bude pro všechny uživatele dostupný ve 13:30 našeho času (8:30 EST). Apple na své stránky momentálně s největší pravděpodobností přidává nové produkty, které by měly být od dnešního odpoledne k zakoupení pro všechny zákazníky. Dočkat bychom se měli nové generace 9,7palcového a 12,9palcového iPadu Pro a možná i třetí generace 12″ MacBooku.

Stejně tak by Apple mohl do své nabídky přidat 128GB variantu iPhonu SE a možná dokonce i červený iPhone 7 a iPhone 7 Plus. Nicméně, je možné, že tyto novinky si společnost nechá až na konferenci, která by se měla konat v dubnu. Na té by měl Apple ukázat zcela nový 10,5″ iPad s minimálními rámečky.

apple-online-store-offline-fb

Dnes nejčtenější

.