Zavřít reklamu

Apple už zítra představí nové produkty. Nicméně, vše proběhne v „tichosti“, tedy maximálně za doprovodu tiskových zpráv. Nové produkty by měly být ihned dostupné skrze oficiální stránky Applu a v následujících dnech pravděpodobně i v kamenných prodejnách.

Zítřejší příchod novinek naznačila sama společnosti, která ve svém nástroji System Status nově informuje, že Apple Online Store bude od zítřejších 3:00 do 8:30 (EST) pro všechny uživatele nedostupný. V našem časovém pásmu proběhne výpadek od 8:00 do 13:30.

apple-store-down-march-21

Právě v v půl deváté ráno tamního času vždy Apple vydává tiskové zprávy, prostřednictvím kterých informuje svět o nových produktech (většinou jen menší aktualizace) a dalších novinkách týkajících se společnosti. Je tedy více než jasné, že se zítra v našich odpoledních hodinách dočkáme nových produktů. Jakých ale, to je stále otázkou.

Minulý týden přišel Macrumors se zprávou, že Apple by měl na konci tohoto měsíce představit nové produktu. Konkrétně server uvedl, že by mělo k debutu novinek dojít tento týden. Zdroj, od kterého Macrumors informaci měl, ale neprozradil, o jaké produkty se bude konkrétně jednat.

Podle doposud známých informací bychom se ale měli dočkat nových iPadů. S největší pravděpodobností se ukáže nový iPad Pro 2 (ať už pro 9,7palcovou nebo 12,9palcovou variantu). Představení očekávaného, zcela nového 10,5palcového iPadu s minimálními rámečky si Apple pravděpodobně nechá až na konferenci, která by se mohla konat někdy během dubna.

Stejně tak bychom se mohli dočkat i nového Retina MacBooku. Druhá generace, která je aktuálně nejnovější, totiž také dorazila přesně před rokem a Apple ji představil jen prostřednictvím tiskové zprávy. Kromě nového procesoru ale není známo, co by mohl MacBook 2017 nabídnout nového.

Japonský blog Mac Otakara se před pár týdny nechal slyšet, že Apple by měl na jaře představit červený iPhone 7 a iPhone 7 Plus, spolu se 128GB variantou iPhonu SE. Zda se ale těchto novinek dočkáme už zítra, je velkou neznámou.

iPhone 7 red 1

 

Dnes nejčtenější

.