Zavřít reklamu

Prostřednictvím smartphonu vyřizujete soukromé i pracovní záležitosti, ať už jste v kanceláři či v městské hromadné dopravě. Pokud v tramvaji píšete e-mail důležitému klientovi, určitě by se vám nelíbilo, kdyby jeho obsah četl i někdo cizí sedící vedle vás. Z tohoto důvodu vzniklo tvrzené sklo Peek Screen pro iPhone, které slouží nejen jako ochrana před rozbitím, ale také jako ochrana soukromí.

Tvůrci hledají na crowdfundingovém portálu Kickstarter podporu už pro druhou, vylepšenou, generaci tohoto tvrzeného skla. Crowdfundingová kampaň je velice úspěšná, přičemž cílem bylo získat 15 tisíc dolarů a během prvních pár dnů získala přes 20 tisíc dolarů.

Peek Screen 2.0 je vysoce transparentní tvrzené sklo chránící iPhone od okraje k okraji a má hned několik funkcí. V první řadě funguje jako filtrační systém, přes který je možné obrazovku lépe vidět, což oceníte zejména na ostrém slunci. Dále je toto sklo přizpůsobené tak, že přes něj není z určitých úhlů vidět na displej, a tak mají zvědavci smůlu. Prostě nezjistí, co zrovna na mobilu děláte. A to není všechno, protože Peek Screen 2.0 slouží i jako ochranné sklo, díky němuž se vám obrazovka iPhonu při pádu nerozbije.

screen fb

Zdroj: Kickstarter

Dnes nejčtenější

.