Zavřít reklamu

Naši čtenáři si jistě ještě vzpomenou na recenzi jednoho z nejlepších programů pro odstranění zbytečných dat z vašeho iPhonu, který nese název iMyfone Umate Pro. Vývojáři z iMyfone slaví druhé výročí od vzniku společnosti a jako poděkování zákazníkům nabízí dvojici aplikaci z jejich portfolia zcela zdarma bez jakéhokoli omezení. Nejedná se přitom o vůbec špatné aplikace, právě naopak. Číslo jedna je rozhodně aplikace iMyfone iOS Space Saver, která jedním kliknutím vymaže z vašeho iPhonu, iPadu nebo iPodu touch veškerý balast, díky čemuž vám nejen ušetří místo v zařízení, ale také jej zrychlí.

Aplikaci si stačí nainstalovat do svého počítače s Windows nebo Mac a následně připojit iPhone a nechat si jej kompletně vyčistit a zrychlit. Jediné co pro to musíte udělat je sdílet status o tom, že je aplikace nyní zdarma svým přátelům na Facebooku nebo Twitteru a následně zadat mail, na který vám dojde registrační kód. Nezapomeňte však také zvolit, zda chcete kód pro Windows nebo Mac.

umatepro-promac1

Další aplikace, která je výjimečně zdarma vám dokáže zachránit vymazané konverzace z aplikace Whatsapp. Pokud tedy používáte pro komunikaci právě tento program a občas se vám stane, že si omylem nějakou tu konverzaci smažete, máte šanci si ji obnovit pomocí WhatsApp Recovery. Aplikaci získáte zdarma pro Windows nebo Mac tím, že dáte like na stránce a následně opět zadáte svoji emailovou adresu a zvolíte, zda chcete aplikaci pro Mac nebo Windows.

iMyfone

Dnes nejčtenější

.