Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Čas od času se nám se společností iMyFone podaří sjednat skvělé slevy speciální pro naše čtenáře. Tento čas nastal právě teď, jelikož společnost iMyFone nabízí několik skvělých slev, díky kterým můžete získat některé programy z portfolia této společnosti za minimální cenu. Společnost iMyFone nabízí různé programy, které vám mohou pomoci se správou vašich jablečných zařízení. V rámci této akce na Den díkuvzdání a Black Friday, která trvá od 25. listopadu do 5. prosince, můžete využít dohromady třech slev. Pojďme se v tomto článku podívat na to, o jaké slevy se jedná a jak je můžete uplatnit.

Speciální akce „za 5 dolarů“

iMyFone si v rámci první akce připravilo dvojici programů, kterou můžete získat za pouhých 5 dolarů. Jedná se o program Umate a iTransor Lite, které by vás klasicky vyšly na 30 dolarů, respektive 50 dolarů. Pojďme se společně ve stručnosti na tyto programy podívat a řekněme si, co všechno dokáží a proč byste si je měli vybrat.

iMyFone Umate

„Na vašem zařízení je nedostatek volného místa.“ Bojíte se i vy této nepříjemné fráze? Snažíte se na vašem zařízení najít každý megabajt volného místa, ale nedaří se vám to? Tak přesně s tímto problémem by vám mohl pomoct program iMyFone Umate iPhone Cleaner, který je dostupný jak pro macOS, tak pro OS Windows. Poté, co iPhone pomocí kabelu připojíte k počítači, program iMyFone Umate iPhone Cleaner provede sken zařízení. Po skenu je schopný z vašeho zařízení smazat dočasné soubory, cache, hlášení o chybách aplikací a nespočet dalších nepotřebných dat.

imyfone akce

iMyFone iTransor Lite

Pokud sháníte skvělý program, který dokáže zálohovat a přenášet data z vašeho iPhonu, tak je iTransor Lite přesně to, co hledáte. Kromě toho, že dokáže iMyFone iTransor Lite exportovat například fotky či kontakty, tak dokáže také export a zálohu zpráv z WhatsAppu a dalších chatovacích aplikací. Společně s těmito funkcemi dokáže iMyFone iTransor Lite také extrahovat zálohy z iTunes, které poté můžete dále spravovat. To samé platí i pro zálohy z iCloudu.

imyfone akce

Kup 1, dostaneš další zdarma a ušetříš 149 dolarů

LockWiper + TunesMate

Odstranění zámku iPhonu + jednoduchý přenos dat. Občas se prostě a jednoduše stane, že se vám podaří zablokovat vaše zařízení, anebo jste na vašem iPhonu tak moc zvyklí na Touch ID / Face ID, že vám heslo k zařízení vypadne. Přesně pro tyto případy je tady program LockWiper od iMyFone. Ten se stará o to, že v případě zapomenutého hesla zařízení vymaže a zároveň vymaže i kódový zámek. Pokud se rozhodnete pro zakoupení programu iMyFone LockWiper, získáte zdarma také program TunesMate. Jedná se o souborového manažera, který je oproti iTunes značně jednodušší na používání a nabízí uživatelsky přívětivé prostředí.

imyfone akce

D-Back + iTransor

Obnovení dat + jednoduché zálohování dat. Stalo se vám někdy, že jste něco vymazali a po několika dnech jste se to marně snažili vrátit zpět? Ať už šlo o konverzace, fotky, poznámky a mnoho dalších souborů – byly nenávratně pryč. Zálohu jste neměli, nebo jste nechtěli přijít o aktuální data a neměli jste čas zdlouhavě dělat novou zálohu a pak obnovovat a obnovovat. Ztráta dat je zkrátka složitá situace, se kterou si ale díky programu D-Back od společnosti iMyFone dokážete elegantně poradit. Společně s programem iMyFone D-Back můžete získat také program iTransor naprosto zdarma. Ten dokáže zálohovat a přenášet data z vašeho iPhonu – a nejen to.

imyfone akce

Fixppo + TunesMate

Obnovení systému + jednoduchý přenos dat. Někteří z nás už se určitě ocitli v situaci, kdy jim jednoduše jejich iPhone přestal fungovat. Občas se to může stát z ničeho nic, někdy například neoprávněným zásahem do zařízení, virem, či pokusem o nahrání jailbreaku. Nejen s těmito problémy, ale také s mnoho dalšími vám může pomoci program iMyFone Fixppo. Pokud se rozhodnete pro jeho zakoupení, získáte zdarma program iMyFone TunesMate. Jedná se o souborového manažera, který je oproti iTunes značně jednodušší na používání a nabízí uživatelsky přívětivé prostředí.

imyfone akce

Až 75% dodatečné slevy

Pokud vám ani jedna z těchto slev nevyhovuje, anebo jednoduše nesplnila vaše očekávání, tak se není čeho bát. iMyFone myslel i na tyto situace a ke svým zbylým programům dodal až 75% slevy. S touto slevou můžete získat například iMyFone LockWiper pro iOS a Android, iMyFone D-Back, iMyFone AnyRecovery a další.

imyfone akce

Závěr

Produkty od společnosti iMyFone osobně testuji již několik dlouhých měsíců a musím říct, že jsem si na mnoho z nich opravdu navykl. Programy od iMyFone patří mezi naprostou špičku a jsou profesionální, což však ale rozhodně neznamená, že musíte být profesionálními uživateli počítače či Macu. Uživatelské prostředí je zpracováno velmi jednoduše a zvládne jej ovládat naprosto každý. Ze strany iMyFone jsou tyto slevy velmi štědré a dají se tak považovat za jakýsi předčasný vánoční dárek. Rozhodně tedy nezapomeňte, že tyto akce platí pouze od 25. listopadu do 5. prosince a mějte na paměti, že se rozhodně nebudou brzy opakovat.

Dnes nejčtenější

.