Zavřít reklamu

Myslím si, že každý z nás už někdy skončil v nemilé situaci, kdy jste omylem nebo vlivem pádu systému přišli o nějaká důležitá data. Někteří uživatelé si mohou myslet, že je po datech a budou muset začít pracovat znova od nuly, avšak nenechte se zmást. Prvotně vypadající ztráta dat nemusí být vůbec pravdou, jelikož existují programy, které dokážou i ztracená data obnovit. Jedním takovým programem je například iMyFone AnyRecover pro Windows, na který se v dnešní recenzi podíváme. AnyRecover se chlubí až 98% úspěšností při obnově dat a s největší pravděpodobností zvládne obnovit i vaše ztracená data. Vrhněme se tedy na to.

Kdy můžete iMyFone AnyRecover využít?

AnyRecover můžete využít pokaždé, kdy potřebujete zachránit jakákoliv data z hard disku. Většinou taková situace nastane tehdy, kdy například omylem smažete data z koše, ale neuvědomíte si, že ještě možná něco z oněch dat budete potřebovat. Dalším ojedinělým případem může být pád operačního systému, který může zavinit například vir a nebo selhání jednoho z hardwarových komponentů. Osobně jsem se několikrát ocitl v situaci, kdy jsem nechtěně naformátoval špatnou SD kartu a přišel jsem tak o fotografie z dovolené. SD karty jsou navíc občas poruchové a mohou selhat, takže i v tomto případě můžete po AnyRecover sáhnout, aby vám pomohl.

anyrecovery2

Z jakých zařízení zvládne iMyFone AnyRecover vytáhnout data?

Pokud si z odstavců výše myslíte, že iMyFone AnyRecover je vhodný pro vytažení dat pouze z SD karty, tak jste na omylu. AnyRecover můžete využít na obnovu dat například z celého počítače. Co se týče externích zařízení, tak v tomto případě se jedná například o externí hard disky, USB flashky, SD karty a další média. Dále AnyRecover zvládne obnovit data například z telefonu, fotoaparátu, MP3 přehrávače a dalších. Pokud jste tedy nedopatřením přišli o nějaká data, vždy můžete vyzkoušet použít iMyFone AnyRecover, který vám vždy s obnovou dat pomůže.

anyrecovery3

Možná si teď říkáte, že je sice super, že AnyRecover zvládne jednoduše obnovit data. Co když se ale na vašem zařízení nacházela neobvyklá data, která měla například zvláštní příponu? I v tomto případě se není čeho bát. iMyFone AnyRecover totiž podporuje přes 1000 typů souborů. S obnovou můžete počítat u všelijakých dokumentů (DOC, DOCX, XLS, XLSX, PPT, PDF, HTML,…), dále u videí a obrázků (AVI, MOV, MP4, JPG, PNG, GIF,…), u jakékoliv hudby, příloh z e-mailu a dalších souborů, například komprimovaných archivů.

AnyRecover se navíc chlubí až 98% úspěšností v případě obnovy dat. Šance, že tento program zvládne obnovit právě vaše soubory, je tedy velice vysoká a v případě nechtěného smazání důležitých dat není důvod ihned panikařit. V případě, že se data nepovede na první pokus nalézt, tak můžete využít tzv. hloubkového skenování, které sice trvá o mnoho déle, zvládne ale prolustrovat vaše médium skrz naskrz a zobrazit o mnoho více souborů. Před samotným obnovením si samozřejmě můžete zvolit, jaká data budou obnovena a zároveň si můžete zobrazit náhled. AnyRecover navíc zajistí, že obnovená data na disku nepřepíšou ostatní data, program je tedy 100% bezpečný a zároveň zaručuje, že obnovená data si můžete zobrazit pouze vy.

anyrecovery4

K obnově stačí tři kroky

Celý program iMyFone AnyRecover je navíc naprosto jednoduchý na používání a k obnovení dat vám stačí pár kliknutí v podobě tří kroků. Nejprve spustíme samotný program a vybereme si možnost, která nejlépe popisuje, jak jsme o data přišli. Poté si zvolíme úložiště, na kterém došlo ke ztrátě dat a zvolíme typ souborů, které chceme obnovit. Poté proběhne analýza, po které si můžeme zobrazit náhled všech nalezených položek. Nyní si stačí označit všechny soubory, které chceme obnovit a v pravém dolním rohu kliknout na tlačítko Recover.

Závěr

Program iMyFone AnyRecover je dle mého názoru jednoduše nutnost pro každého uživatele Windows. Nikdy totiž nevíte, co se vám může stát s vašimi daty. Někdy stačí opravdu málo, párkrát špatně kliknout nebo být obětí viru, a o data během několika sekund přijdete. S programem AnyRecover se tedy nemusíte bát, že byste přišli o nějaká důležitá data, jelikož vždy udělá všechno pro to, abyste data získali v nepoškozeném stavu zpět. Ovládání programu je velice jednoduché a intuitivní, k obnově souborů si stačí jednoduše navolit pár aspektů a vlastností a během několika sekund jsou soubory zpět. Program iMyFone AnyRecover navíc doporučují i jedny z největších magazínů světa, jako je například CNET, Macworld, 9To5Mac, PCWorld, techradar a další. Pokud tedy hledáte skvělý program pro obnovu souborů, je AnyRecover tím pravým ořechovým. AnyRecover je momentálně dostupný pouze pro Windows, avšak během několika dnů se dočkáme i verze pro macOS.

iMyFone AnyRecover si můžete samozřejmě zdarma vyzkoušet. Pokud se vám program zalíbí, tak si můžete pořídit jeho plnou verzi v několika verzích. iMyFone navíc nyní nabízí pro AnyRacover dokonce 60% slevu, která trvá pouze do 15. listopadu, a proto určitě neváhejte a zakupte si plnou verzi dříve, než tato akce skončí. Licence po 60% slevě na 1 měsíc vyjde na $19.98, na 1 rok na $23.98 a doživotní licence poté vyjde na $27.98 (ceny jsou uvedeny pro 1 počítač). V případě, že byste chtěli mít AnyRecover k dispozici na vícero počítačích, tak si můžete zvolit licence pro více počítačů, které vyjdou výhodněji.

anyrecover_fb

Dnes nejčtenější

.