Zavřít reklamu

Pokud patříte, stejně jako já, mezi jedince, kteří nejsou úplnými zastánci programu iTunes a místo toho, aby vám iTunes se správou vašeho jablečného zařízení pomáhal máte pocit, že se spíše proti vám spikl a dělá vše proto, aby vám práci s ním ještě více znechutil, tak jste tady dnes správně. Často se stává, tedy alespoň mně, že když už musím jednou za čas iTunes zapnout, téměř vždy mi právě iTunes vypíše nějakou chybu. Ať už je to v případě, kdy si chci do zařízení přenést novou hudbu a nebo jen jednoduše zazálohovat fotky. iTunes se prostě a jednoduše rozhodne, že nebude spolupracovat a začne vypisovat chyby. Přesně tento problém ale naštěstí řeší program TunesFix od společnosti iMyFone, na který se dnes podíváme.

Pokročilé řešení pro opravu iTunes

Nevíte si už s iTunes rady, jelikož vám stále dokola vypisuje nějakou chybu? Nebo ještě v horším případě vypisuje pokaždé chybu jinou? Od teď už se nemusíte strachovat, protože TunesFix veškeré starosti vyřeší za vás. A přiznejme si, kdo z nás by chtěl několik hodin lustrovat fóra od Apple a hledat odpověď na error, který mu v iTunes zrovna vyskočil – koneckonců, každý uživatel nám nakonec k vyřešení problémů poradí něco jiného a ne vždy se problém vyřeší. Tohle opravdu nikdo z nás nemá zapotřebí, ještě k tomu když existuje program, který nám všechny tyto starosti pomůže hodit za hlavu a veškeré chybové hlášky a errory vyřeší za nás.

tunesfix_imyfone_recenze (1)

Opravte veškeré problémy s iTunes pouhým kliknutím

iTunes se vůbec neotevře? iTunes se sice otevře, ale nereaguje, popřípadě se v něm nedá pracovat? iTunes se nemůže připojit k vašemu zařízení, což vede k tomu, že jej nemůžete zálohovat, obnovit nebo smazat? Program TunesFix od iMyFone řeší nejen tyto problémy, ale mnoho dalších. Prostě a jednoduše, pokud máte jakýkoliv problém s programem iTunes, TunesFix jej vyřeší. Mezi další „chválu“ tohoto programu patří to, že podporuje opravu veškerých chybových hlášek, které se v iTunes můžou zobrazit a všechny se taktéž pokusí opravit. Velice sofistikovaný program, který je laděn do příjemného a jednoduchého kabátku, tak přesně tohle je TunesFix.

tunesfix_imyfone_recenze (2)

Možnosti čištění celého iTunes

Mezi další skvělou vlastnost programu TunesFix patří funkce, pomocí které můžete jednoduše vyčistit celý iTunes. Na výběr máte ze dvou možnosti, a to rychlé vyčištění a hloubkové vyčištění. O obou těchto možnostech čistění si můžete přečíst v odstavcích níže.

Rychlé čištění

Rychlé vyčištění spočívá v tom, že se z iTunes smažou veškerá média, soubory, které slouží pro aktualizaci iOS na vašich jablečných zařízeních. Dále se taktéž smažou staré zálohy, cache, cookies, různé datalogy a nepotřebné soubory. Prioritou je v tomhle případě, jak už název napovídá, rychlost. Pokud toužíte po něčem více drastickém, je zde možnost hloubkového čištění.

Hloubkové čištění

Hloubkové čištění obsahuje veškeré vlastnosti, které obsahuje rychlé čištění – tzn. smazání médií, záloh, chache, cookies, datalogů a nepotřebných souborů. Oproti rychlému čištění se liší v tom, že smaže i veškeré skryté soubory iTunes. K tomu taktéž vymaže veškeré soubory, které vytvořily aplikace třetích stran – drastické, ale velice účinné v případě, kdy už doopravdy nevíte, jak iTunes opravit.

tunesfix_imyfone_recenze (3)

Potýkáte se s pomalou rychlostí iTunes?

Tak i s tímto vám TunesFix pomůže. V případě, že musíte čekat několik minut na to, až se iTunes uráčí vůbec spustit a nebo je iTunes všeobecně zpomalený a reaguje velice pomalu. můžete použít TunesFix, který řeší i tuto problematiku. V dnešním světě se všechno musí dělat hned a nikdo nemá čas na to, aby na něco čekal – a tohle platí především v IT světě. Proč byste tedy měli čekat, když nemusíte? Myslím si, že kdybyste měli možnost váš právě objednaný balíček z internetu obdržet během několika minut namísto několika dní, nikdo z nás by nebyl proti.

tunesfix_imyfone_recenze (4)

Kompletní smazání iTunes

Pokud jste se už navždy rozhodli s iTunes skoncovat, rozhodně vám nedoporučuji jej pouze odstranit z počítače pomocí klasického odinstalování. V tomto případě zůstanou i po odinstalaci iTunes na počítači různé data, a to jak osobní, tak i data spojené s programem, což si myslím, že je nevyžádané. Pokud se chcete programu iTunes vysloveně zbavit, pomůže vám s tím TunesFix, který dokáže jednoduše smazat jak samotný program iTunes, tak i veškerá data (i skrytá), která jsou s ním spojena. Po kompletní odinstalaci už tedy v počítači nenaleznete ani bajt dat po iTunes.

tunesfix_imyfone_recenze (5)

Závěr

Jak jsem psal v úvodu – pokud máte jakýkoliv problém s iTunes a nechce se vám jej zdlouhavě řešit několikahodinovým lustrováním fór, TunesFix je program přímo pro vás. Celé to ještě podtrhuje fakt, že iMyFone je světoznámá značka, která se snaží, aby veškeré její programy byly na 100% úrovni a aby se v každém jednom programu neobjevil ani jeden bug. iMyFone dokonce doporučuje velká řada společností po celém světě, jako je například CNET, Macworld, techradar, 9to5Mac a nespočet dalších. Navíc mám speciálně pro čtenáře Letem světem Applem slevový kód, který když při zakoupení programu TunesFix zadáte, získáte slevu 40 %. Slevový kód je následující: 732-VMX-8XV.

imyfone_tunesfix_Fb

Dnes nejčtenější

.