Zavřít reklamu

Nová zpráva od jednoho z asijských dodavatelů společnosti Apple poodhalila detaily ohledně chystaných Apple Watch Series 3, jejichž vydání je naplánováno na letošní rok. U jejich displeje by měla být použita odlišná technika. S distribucí by se mělo začít ve druhé polovině tohoto roku.

Zpráva konkrétně cituje zdroje z dodavatelského řetězce, podle kterých se společnost TPK Holding snažila vyprodukovat dostatek displejů, které jsou zatím pro Apple Watch využívány. Podle serveru DigiTimes Apple ale plánuje přechod z dotykových panelů, používajících dva kusy skla, na řešení s dotykovou skleněnou fólií od jiné společnosti.

Zdroj tvrdí, že v zájmu návratu k ziskovosti se TPK zaměří na dotykové panely s 3D senzory pro smartphony s OLED displeji a od výroby dotykových panelů. Vzhledem k nákladům a výnosové sazbě zavede Apple pro chystané Apple Watch Series 3 systém G/F (glass-film) namísto obvyklého TOL.  Dodávky by měly být zahájeny ve druhé polovině letošního roku. Toto sdělení je v souladu s dřívější zprávou, podle které by Apple Watch Series 3 měly spatřit světlo světa ve třetím čtvrtletí roku 2017.

U třetí generace chytrých hodinek od Applu se počítá s vylepšenou životností baterie, která je nezbytností pro mobilní konektivitu, sledování spánku nebo „always-on“ režim displeje hodinek.  Letos bychom se měli dočkat i operačního systému pro Apple Watch watchOS 4.

apple-watch-digital-crown-fb

*Zdroj: 9to5Mac

Dnes nejčtenější

.