Zavřít reklamu

Na serveru Indiegogo se po dlouhé době objevil zajímavý počin. Jedná se o produkt kanadské společnosti WinterCase a jak již název napovídá, jedná se o kryt na váš iPhone. Není to však jen obyčejný obal, kterých jsou na trhu stovky. WinterCase přichází s novou funkcí, díky které již nebude problém operovat s telefonem venku, během mrazivých dní. WinterCase totiž vaše ruce během používání telefonu zahřívá. A aby toho nebylo málo, obal slouží zároveň také jako rozšíření baterie.

Kampaň je momentálně ve svém počátku a do jejího konce tak zbývá zhruba měsíc. V době psaní článku autoři vybrali 2800 kanadských dolarů z rukou 30 backerů. Cíl je určen na částce 40 000 dolarů a přispět můžete hned v několika úrovních. A co vlastně autoři WinterCase nabízí?

Cílí na obyvatele studenějších částí planety, jelikož primární určení obalu je zahřívání jak rukou uživatelů, tak bránění k zamrznutí telefonu jako takového. Kromě těchto funkcí obal nabídne také vestavěnou baterii, která zvýší výdrž vašeho telefonu na dvojnásobek. Obal podporuje také bezdrátové nabíjení. Funkce ohřevu rukou by měla mít výdrž kolem 3 hodin.

Obal je v současné podobě kampaně dostupný pro iPhone 7/7 Plus, 6S/6S Plus a 6/6 Plus. Autoři také nezapomínají na platformu Android, a tak si ohřívat ruce mohou i majitelé Galaxy S7 a S7 Edge. V současné době jsou k dispozici čtyři barevné varianty a to černá, bílá, červená a modrá. Paleta barev se má rozšiřovat s přibývajícím počtem peněz (viz popisek kampaně). Za příplatek 30 dolarů si pak můžete na obal nechat natisknout obrázek podle vašich osobních preferencí.

Co se cen týče, základní pledge je za 69 kanadských dolarů (cca 53USD). Mělo by se jednat o 40% slevu z ceny finálního produktu, jehož výsledná cena bude nastavena na 120 dolarů. Autoři kampaně pak nabízí další úrovně balíčků, které se liší především jiným počtem obalů. Dostupnost by měla být na podzim 2017.

WinterCase FB

Zdroj: Indiegogo

Dnes nejčtenější

.